Ahojky, chtěl sem se tě optat, jak je z toho večer vidět, zdá se mi to černý jak bota a co na ty přední okna bengové???Happy píše:Taky jsem chvilku hledal, ale nejlevněji jsem caravan usmlouval na čtyrku bez papíru a záruky.milosh píše:Asi to prubnu, nejbliz to mam do Litomeric, zkusime, uvidime, za tu cenu by se to oplatilo, jinak jsem nasel na karavan nejlevneji 4500
Takže trojka za komplet 3M se vším všudy, je fakt super cena, ani známej co to dělá mi nenabídnul lepší cenu.
Happy Astra Caravan - X16SZR
- Reklama
Ještě když jsem měl kombajna omegu, tak sem zajel do origa v mlékojedech a jak sem tam zajel, tak sem zase rychle vyjel, cena 7 kulí je více než nemravná, ale možná se ceny změnily, zítra jedu kolem, tak se tam zastavím a pak dám vědět......milosh píše:Asi to prubnu, nejbliz to mam do Litomeric, zkusime, uvidime, za tu cenu by se to oplatilo, jinak jsem nasel na karavan nejlevneji 4500
vidět? měl jsem trochu obavy (proto taky ten parkovací asistent), ale je to v pohodě, kdo umí couvat na zrcátka, nebude mít žádnej problém ani s fóliema.ARMAGEDONX píše: Ahojky, chtěl sem se tě optat, jak je z toho večer vidět, zdá se mi to černý jak bota a co na ty přední okna bengové???
A co na to někdo - je mi putna.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Je to možný, akce zněla za 50 % ceny, ale myslím, že celkově zlevili a 7 už to nestojí. Jinak ta akce běžela v rádiu a je možný, že platila jen pro Libe.ARMAGEDONX píše:
Ještě když jsem měl kombajna omegu, tak sem zajel do origa v mlékojedech a jak sem tam zajel, tak sem zase rychle vyjel, cena 7 kulí...
a nechceš přijet do pelhřimova a nalepit mi to tam?Happy píše:Měli to u nás v kamenným krámě, ale na netu by to mohlo být asi toto:manli2 píše: čim?
http://www.autofam.cz/index.php?folders ... e=products
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Zimní kolekce
První sníh, škola smyku, foťák nesměl chybět.
První sníh, škola smyku, foťák nesměl chybět.
Naposledy upravil(a) Happy dne 27 črc 2009, 21:54, celkem upraveno 1 x.
Díky!Marcel píše:velice pekná kolekcia Happy to sa musí nechať
čo to máš za žiarovky v svetlometoch?H7?
Žárovky? Tyhle levňochy http://cartechgroup.cz/?detail&kid=akce ... w-2ks_4999
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
co an to policie? a parabola? nepali se ti? taky bych koupil lepci.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hezky vám nasněžilo .... u nás sněžilo jen krátce a je z toho čvachta.... nemám rád sníh... i když si rád na něm zablbnu.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
dokud tam nenacpeš nějaký 100Wky, tak se ti nic pálit nebudemilosh píše:co an to policie? a parabola? nepali se ti? taky bych koupil lepci.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Prosím o radu - vím, že to není žádnej zázrak (navíc jsem chtěl 16"), ale mám možnost koupit levně tyhle kola:
Zítra se na ně jedu mrknout - údajně nový, vč. šroubů a údaje který o nich vím jsou zatím tyto:
Enzo V, prej čtyřdíry na Opla, 6,5 x 15, JX15H2 - ET nevím?! Mám nějakou šanci, že mi půjdou na auto? a na co si dát pozor pokud je nebudu mít možnost vyzkoušet na autě!?
Zítra se na ně jedu mrknout - údajně nový, vč. šroubů a údaje který o nich vím jsou zatím tyto:
Enzo V, prej čtyřdíry na Opla, 6,5 x 15, JX15H2 - ET nevím?! Mám nějakou šanci, že mi půjdou na auto? a na co si dát pozor pokud je nebudu mít možnost vyzkoušet na autě!?