Chorvatsko

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Ďuri

Příspěvek od Ďuri » 30 črc 2007, 21:02

Dj.radim píše:
spermin píše:Ví tu nekdo, kolik Km ujede (Astra) bez altíku :?: :?:
To je složité.Záleží jestli svítíš,jestli hraje rádio,jak velkou a silnou máš baterku,jestli jedeš v kuse nebo startuješ........
stále naštartované a diesel...? samo bez svetiel, radia, ventilátoru...
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.

Reklama

Piškót

Příspěvek od Piškót » 30 črc 2007, 22:59

Marky píše:
piskin píše: rakva dělá hodně,hvízdalo to šíleně a boční vítr byl dost cítit.
Me se teda spotreba s boxem moc nezveda ani hvizdani nemam, ale asi to je tim, ze je slusne aerodynamicky udelana. Na bocni vitr musim souhlasit, citit to je.
http://www.automotoprikryl.cz/fotky/01_ ... 0_lesk.jpg
No marky tak přesně tuhle mám na autě.Mimochodem zavírání ti funguje dobře?Jsem ho musel trosku upravit.Jak je teda možné,že mě to tak žralo :shock: .Byl jsem plně osazen a vezl jsem v boxu rafta ale ta spotřeba je nějak vysoká!!Kolik ti to žere?Jen připomínám že jsem jel max tak 140Km/h

Marky

Příspěvek od Marky » 31 črc 2007, 07:03

piskin píše:No marky tak přesně tuhle mám na autě.Mimochodem zavírání ti funguje dobře?Jsem ho musel trosku upravit.Jak je teda možné,že mě to tak žralo :shock: .Byl jsem plně osazen a vezl jsem v boxu rafta ale ta spotřeba je nějak vysoká!!Kolik ti to žere?Jen připomínám že jsem jel max tak 140Km/h
Ten stresni box mam tusim tak 4 roky a zatim zadny problem se zaviranim, pravda ze zacatku jsem si musel na ten zpusob otevirani zvyknout, ale porad funguje. Box davam maximalne do zadu, abych taktak otevrel 5te dvere, takze zacatek boxu temer navazuje tam kde konci celni sklo. S tim piskanim nevim, fakt to je v pohode, ano pokud jsem nemel na strese box a nechal jsem tam jen pricniky, tak to cca od 80km/h hvizdalo nesnesitelne po instalaci boxu zase vse OK.
Ja mam dieslel, takze porvnavame neporovnatelne, ale spotreba s plnym kufrem a plnym boxem 5,2 a po dalsim tankovanim 5,4. Na dalnici jsem pouzival tempomat a rychlost vetsinou dle GPS 120-130km/h.

PS: ted koukam, ze mas hatch, takze asi bude problem s tim, ze musis mit box vic v predu a to proudeni Ti dela jinou aerodinamiku.

EDIT: dodano foto box na aute
Obrázek
Naposledy upravil(a) Marky dne 01 srp 2007, 21:13, celkem upraveno 1 x.

Piškót

Příspěvek od Piškót » 31 črc 2007, 09:47

Jo,jo to asi porovnáváme neporovnatelné :lol: ,dýzl je dýlz :evil: ,už bych koupil asi naftu,ten benzín dělá průvan v kapse.
Já mám ten box 3roky používám ho hlavně na lyže ale teď jsem bral toho rafta do chorvatska a ze zámkem nešlo(problém od prvopočátku) otočit :shock: ,asi po 3hod.se mě podařil otevřít hrubší silou a přišel jsem nato že to dělají ty dvě packy na předu a zadu přitláčí tam pojistku,ta pojistka byl kámen urazu tak jsem je pouravil malým kolíčkem a je klid zamykání mi funguje nádherně :wink:

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 21 led 2008, 18:12

Tak jsme se s manželkou rozhodli že pojedem letos do Chorvatska ale nechce jet autem ale autovlakem http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=25121 Mě se to moc nelíbí protože vlakem ani autobusem jsem už nejel aspoň 10 let. Máte někdo zkušenosti s autovlakem? Švára mě do toho taky přemlouvá že pojede s náma takže mě stejně asi nic jinýho nezbude

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 21 led 2008, 20:56

Marian píše:Tak jsme se s manželkou rozhodli že pojedem letos do Chorvatska ale nechce jet autem ale autovlakem http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=25121 Mě se to moc nelíbí protože vlakem ani autobusem jsem už nejel aspoň 10 let. Máte někdo zkušenosti s autovlakem? Švára mě do toho taky přemlouvá že pojede s náma takže mě stejně asi nic jinýho nezbude
Taky jsem se na to díval, ale před dvěma lety. Ta cena mě odradila, zase to takový kus cesty není, abych to nezvládl. Nic horšího, než cestu na Sicílii už asi nezažiju.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

Marky

Příspěvek od Marky » 21 led 2008, 21:34

Marian píše:Tak jsme se s manželkou rozhodli že pojedem letos do Chorvatska ale nechce jet autem ale autovlakem http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=25121 Mě se to moc nelíbí protože vlakem ani autobusem jsem už nejel aspoň 10 let. Máte někdo zkušenosti s autovlakem? Švára mě do toho taky přemlouvá že pojede s náma takže mě stejně asi nic jinýho nezbude
Tak to Te uprimne lituji, budes mit ted doma asi slusnou masaz. Jedme tam letos zase autem (nekam nad Makarskou) uz mame zablokovane ubytovani, ale ze bych tam mel jet jinak nez autem si nedovedu predstavit, jednou jsem to v mladi jel busem a uz to nehodlam opakovat.

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 22 led 2008, 07:52

Vždyť to povídám že z toho nejsu nadšenej, ale co můžu dělat když jsou na mě 3 a já su sám :evil: . A to jim řikám že je to kousek do Chorvatska, ale švára chytl loni zácpu jak prase a od tý doby má blok do Chorvatska autem

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 22 led 2008, 07:59

chorvatsko je legra já jel loni v září autem(pochopitelně Astrou)do bulharska 1860Km :lol: a chci jet zas byla to paráda :wink:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

Marky

Příspěvek od Marky » 22 led 2008, 09:15

Marian píše:Vždyť to povídám že z toho nejsu nadšenej, ale co můžu dělat když jsou na mě 3 a já su sám :evil: . A to jim řikám že je to kousek do Chorvatska, ale švára chytl loni zácpu jak prase a od tý doby má blok do Chorvatska autem
Loni bylo rozkopane Rakousko a dodelavali konec dalnice u hranic se Slovinskem. Je treba vybirat rozumne terminy a ne sobota/sobota jak je tu zvykem.

Kdyby Tvuj svagr misto zacpy chytil letos ve vlaku sra.ku, tak by si to mohl pamatovat mnohem dele :lol: .

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 22 led 2008, 09:28

Che ten má sr..ku každej den :D :D :D :D :D :D :D

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 22 led 2008, 09:44

Já jezdím do chrovatska vetšinou ve středu bo čtvrtek, vyjíždím tak kolem 4 odpoledne a nad ranem sem tam. Zatím jsem nikdy žádnou zácpu nechytl. Můj názor je jedině autem. Jo a nejezdím přes rakousko ale přes maďary.

Orec

Příspěvek od Orec » 12 úno 2008, 19:27

Mám dotaz na tatíky,letos jedu prve s děckama a zajímá mě,jestli se za ně platí. Myslím za ubytování. Naposledy jsme byli bez děcek a každej 12 euro. Jezdíme na slepo. Ale máme svůj flek a na borca nemám telefon,někde sem to ztratil. Dík.
Astra G 2.0 DTi caravan

sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive » 12 úno 2008, 20:19

Zdravicko..Ja som bol toto leto (2007) tiez v chorvatsku svojou astrickou..Cesta bola v poho az na defekt ktory som zistil vcas vdaka fajciarskej prestavocke:-) Na prvom srobe som strhol kluc na kolesa a parada..Na pumpe kde sme koleso menili nepredavali kluc..Chceli sme si pozicat od vedla stojaceho Slovaka, len chlapik bol velmi ochotny a povedal ze jemu sa nechce vyberat veci z kufra kvoli tomu.TAk ak si to niekedy nahodou precita tak ho pozdravujem a nech si trosku vstupi do svedomia..Nakoniec sme natrafili na super chorvatov ktory nam to dokonca aj vymenili...Super ludia..
no to bolo trosku od temy ale tak taky maly pribeh z mojej cesty do croatie..inac tiez cez madarsko a cesta bola super..
Na tu cestu do konca zivota nezabudnem..Tolko srandy som este hadam ani nezazil..Na mytniciach a podobne.. :D :D :D
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

Marky

Příspěvek od Marky » 12 úno 2008, 20:27

Orec píše:Mám dotaz na tatíky,letos jedu prve s děckama a zajímá mě,jestli se za ně platí. Myslím za ubytování. Naposledy jsme byli bez děcek a každej 12 euro. Jezdíme na slepo. Ale máme svůj flek a na borca nemám telefon,někde sem to ztratil. Dík.
No zalezi na stari deti a na konkretni situaci, ale rekl bych ze platis vzdycky a v Chorvatsku tuplem. Ja zatim jezdim vzdy do apartmanu a tam jsem si platil za cely apartman a bylo jedno jestli tam bude spat dospelej nebo decko, rozdil byl jen v pobytove taxe, protoze za decka do urciteho veku neplatis.

Odpovědět