Přestaly jít stěrače
-
Re: Přestaly jít stěrače
Relé je ok! Takže čo mi ostáva, zrejme bude koncak v haji, nejaký repas alebo iba origo, sú nahrady?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
-
Aleši ako si to potom vyriešil, urobil si repas alebo výmena za iný kus, ten prvy obrazok by nebol problem, ale ten druhy nieje dosť detailny, ale tipujem voľaake prepálenie, čo by mohla spraviť mini letovačka alebo laser zvaračka, teda pokiaľ to ide rozobrať? Najviac ma desi ta demontaž toho celého pakšamentu pasuje to z iných oplov napr. AG,VC atd,?Alzafir píše: Doporučuju tohle neodkládat, nedávno jsem na jedné Zafiře řešil totéž, dnes jsem měl venku motor stěračů. Nefungoval dojezd.
Drhnoucí stěrače mají podstatně větší odběr proudu, který teče mimojiné přes doběhový kontakt. Zvýšený proud dokázal rozpálit doběhový kontakt tak, že propálil otočnou plochu, po kterém jezdí. Vznikla díra a při dalším otáčení motoru doběhový kontakt zapadl do díry, a základna , která se dál točila, ho ohla.
Doběh stěračů do základní polohy je tak zcela dokonale vyřazen z činnosti.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Jestli pasuje něco jiného, to ti nepovím.
Co jsem s tím udělal....to vypálené místo zalepil epoxidem, aby kontakt měl po čem jezdit. kontakty vyrovnal. Majitel byl seznámen s tím, že to vydrží cca týden, ať shání motor, v jeho případě i mechaniku stěračů. Pokud vím, dodnes s tím úspěšně jezdí.
Víc ti poví, až otevřeš motor.
Co jsem s tím udělal....to vypálené místo zalepil epoxidem, aby kontakt měl po čem jezdit. kontakty vyrovnal. Majitel byl seznámen s tím, že to vydrží cca týden, ať shání motor, v jeho případě i mechaniku stěračů. Pokud vím, dodnes s tím úspěšně jezdí.
Víc ti poví, až otevřeš motor.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor