GPS navigace - vše o tomto tématu
Re: GPS navigace - vše o tomto tématu
iGo jsem vlastně vůbec nikdy nezkusil (a vlastně žádnou jinou navi ), jen TT od 5 - 7 (údajně osmička nejde do PDA na WM 5 ) a jsem úplně, ale úplně spokojenej, nebo spíš už navyklej
A k tý diskuzi, taky si myslím, že pokud se zveřejní stránky (né odkaz ke stažení tzv. warézu) kde se diskutuje o navigacích, mapách, atd., tak to není nic proti ničemu i když jsou na nich ty odkazy na downloady , konec konců, to už by snad měla být věc poskytovatele serveru, aby si na něm udělal pořádek
A k tý diskuzi, taky si myslím, že pokud se zveřejní stránky (né odkaz ke stažení tzv. warézu) kde se diskutuje o navigacích, mapách, atd., tak to není nic proti ničemu i když jsou na nich ty odkazy na downloady , konec konců, to už by snad měla být věc poskytovatele serveru, aby si na něm udělal pořádek
Mobil : 602318645
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upraveny některé příspěvky, a je to OK.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak už to mám hotové !! Plne funkčné gps, odskúšané dnes s astričkou. Mám origo Nokia mapy a hlas nejakej českej slečny Som s tým na 100% spokojný.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Defender
kdo chce jednoduchou a rychlou navigaci,která ho dovede z bodu A do bodu B,resp.aplikaci do PDA-Tomtom.
kdo chce chytrou navigaci s hafo nastavením a mapama,které se víc blíží realitě než u tomtomu(aspon co já zkusil)tak iGo8
kdo chce jednoduchou a rychlou navigaci,která ho dovede z bodu A do bodu B,resp.aplikaci do PDA-Tomtom.
kdo chce chytrou navigaci s hafo nastavením a mapama,které se víc blíží realitě než u tomtomu(aspon co já zkusil)tak iGo8
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
každý si bude hájit to svoje, takže za mě Garmin Nuvi 200 . Dneska je to všechno téměř na jedno kopyto, záleží co od toho kdo očekává.
Nechápu ty navigace které fungují i jako mp3 a jiné blbosti (zbytečnost, v jednoduchosti je totiž krása)
Nechápu ty navigace které fungují i jako mp3 a jiné blbosti (zbytečnost, v jednoduchosti je totiž krása)
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem do nového HTC nahrál Igo8 a zatím super, nemůžu srovnávat s jinýma navigacema ale při včerejší hrůze kolem Brna jsem byl štáástný jak blecha že mě navigace pomohla dostat se ven z totálně zacpaného okolí brna(i polní cesta je fáájná
- Mojmec11
Abych si koupil klasickou navigaci,musel by se mi líbit jak přístroj tak program a mapy.
U PDA,můžu program smazat a nahrát jiný,jiné mapy atd..
A v obchodě vám navigaci asi těžko půjčí třeba na týden na vyzkoušení.
- Mojmec11
Nehájím svoje,chápu,že se každému nelíbí to co mě,už jsem zkusil hafo navigačních programů,ale stejně se vždycky vrátím ke svým 2ma.A pokud budu chtít nutně větší display,mám notebook a iGO8 PC verzi.
A pokud se mě někdo zeptá,říkám co vím,co mám vyzkoušené,tzn. iGO 8,TT 7.
A pokud se mě někdo zeptá,říkám co vím,co mám vyzkoušené,tzn. iGO 8,TT 7.
- Luboš X17DTL
A proč ne? Já jsem si vybral TT a prodavač mi sdělil, že si jí mám vyzkoušet a do deseti dnů mohu vrátit, či vyměnit. Kupoval jsem v Okay. Naštěstí jsem nepotřeboval měnit, pochopil jsem ovládání napoprvé i bez návodu, což se mi třeba u Mia nepodařilo. Asi jsem trotlMojmec11 píše:Abych si koupil klasickou navigaci,musel by se mi líbit jak přístroj tak program a mapy.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Take jsem odzkousel v PDA snad vse co rozumneho existuje, nakonec stejne pouzivam tomika a posledni PNA navigon, ktery ma podle me obrovsky potencial. Vim , ale jak to dopadne do budoucna, z lenosti si stejne poridim jednoucelovku s nejsirsi zakladnou a podporou .
Tiež plánujem otestovať viacero máp. Momentálne testujem Nokia Maps a celkom fajn, zatial presne a spolahlivé
S pouziti vyhledavani jsem nenasel ze by se tu toto resilo, kdyztak me nekdo presmerujte ...
Chtel bych koupit novou navigaci, jezdil jsem s TT ONE a byl vcelku spokojenej. Zajimalo by me zda nemate zkusenosti s IQ routes a RDS-TMC.
Co jsem zatim cetl, tak IQ routes casto zklame a voli zbytecne zapadle ulicky/polni cesty Co se tyce RDS-TMC tak snad pokryti dobry, ale uroven zprav je mizerna, takze se to taky nevyplati...
Na cesty po evrope to asi pomuze, protoze treba v D ty zpravy davaj slusny, ale to je malej zlomek celkovyho pouziti a resim zda se vyplati si za tyhle veci priplatit.
Chtel bych koupit novou navigaci, jezdil jsem s TT ONE a byl vcelku spokojenej. Zajimalo by me zda nemate zkusenosti s IQ routes a RDS-TMC.
Co jsem zatim cetl, tak IQ routes casto zklame a voli zbytecne zapadle ulicky/polni cesty Co se tyce RDS-TMC tak snad pokryti dobry, ale uroven zprav je mizerna, takze se to taky nevyplati...
Na cesty po evrope to asi pomuze, protoze treba v D ty zpravy davaj slusny, ale to je malej zlomek celkovyho pouziti a resim zda se vyplati si za tyhle veci priplatit.
Sly by jste di ni nebo ne?
http://pc.bazos.cz/inzerat/4457095/Navi ... ansmit.php
http://pc.bazos.cz/inzerat/4457095/Navi ... ansmit.php
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
[quote="Slawat77"]Sly by jste di ni nebo ne?
Mám ji,nejdřív jsem do ni musel nechat dát český iGO a pak jsem pochopil jak s ni pracovat.Dá se přeinstalovat na všecko možný.Vcelku ucházející,jen malá výdrž baterie a ten transmitter je mínusový.Nebo já jsem pako a neumím ho rozchodit.Jinak za ty prachy.....
Mám ji,nejdřív jsem do ni musel nechat dát český iGO a pak jsem pochopil jak s ni pracovat.Dá se přeinstalovat na všecko možný.Vcelku ucházející,jen malá výdrž baterie a ten transmitter je mínusový.Nebo já jsem pako a neumím ho rozchodit.Jinak za ty prachy.....
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Diky za odpoved.Akorad ja sem na tohle hroznej antitalent,takze nevim co je to IGO a transmitter.No a prave mi o to slo jestli to neni nakej uplnej smejd kdyz je to tak levny.
Astra Coupe 1.8 16v