POKEC k celorepublikovému srazu
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.9 09, Smraďavka, REG v srpnu
Joeli podle mně je to prostě blbost. Ať si každej na tenhle sraz dorazí čím chce. Přesně jak jsi napsal, tak prostě zaparkuje jinde. Ale omezovat to jen na astru/Zafu to není dobrej nápad. To už rovnou můžeš napsat jen Gčka a Zafčy A. Co pak třeba RomanK, toho by jsi nerad viděl v jeho novějším korábu, nebo kluci s Hčkama?? Neblázni, tohle fakt ne, stačí snad, že máme oplíka v srdci ne??
Jde jen o to, že by to mohlo sklouznout k variantě ty nemáš Gčko, mezi nás nepatříš... A to je špatně....
Jde jen o to, že by to mohlo sklouznout k variantě ty nemáš Gčko, mezi nás nepatříš... A to je špatně....
END
- Reklama
Wow tom zas bude v alejich nablito velebnosti
Jinak souhlas s tím uspořádáním aster+zafir a ostatních. A zafy by pak mohly parkovat taky hezky při sobě
myslim že jde jen o parkování ne o to kdo může nebo nemůže přiject a na čem
Jinak souhlas s tím uspořádáním aster+zafir a ostatních. A zafy by pak mohly parkovat taky hezky při sobě
myslim že jde jen o parkování ne o to kdo může nebo nemůže přiject a na čem
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
Samozřejmě že dnes, mezi klubáky co se již dobře znají nebo se chtějí aktivně zapojit, je to o lidech, ale přece jen tento sraz je u nás na webu první svého druhu a měl by zachovat klubovou příslušnost (tzn. podle mne VŠECHNY typy i v podsekcích v klubu)
Vždyť díky našim miláškům jsme se poznali, takže za mne souhlas s Joelem a když to vezmu s nadsázkou, je to prakticky sraz pro vyvolené (ty jo to zas bude kritika )
Vždyť díky našim miláškům jsme se poznali, takže za mne souhlas s Joelem a když to vezmu s nadsázkou, je to prakticky sraz pro vyvolené (ty jo to zas bude kritika )
Mobil : 602318645
Trdlito, na jednu stranu s Tebou samozřejmě souhlasím...na druhou stranu dávám příklad: Když máš sraz třídy ze základky, tak vám tam taky nepřijdou lidi, co chodili do jiných tříd, ani na jinou školu... Rád bych viděl i kluky s Mazdama a Fordama a bůh ví čím, ale zase chci být fér ke klubu a udělat aspoň ten oficiální celorepublikáč s autama, který tam patřej...
Ovšem, je to jen můj pohled na věc, nebudu jako pořadatel dávat žádné ultimáta. Je to na vás, co si většinovým počtem hlasů zvolíte
Ovšem, je to jen můj pohled na věc, nebudu jako pořadatel dávat žádné ultimáta. Je to na vás, co si většinovým počtem hlasů zvolíte
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
ja som tiez za len astra a zafira , aj opelclub robi zrazy a tiez tam nechodia ine auta ako opel sem tam vynimka ale to je fakt daky skalny clen opelclubu co mal opel ma opel ale momentalne jazdi na inej znacke to by potom mohol joel urobit zraz aut a nie astra g celerepublikovy + slovensko
to : Joel : bude sa parkovat aj na trave ??? popripade dake reservacky na statie
to : Joel : bude sa parkovat aj na trave ??? popripade dake reservacky na statie
Bude se stát převážně na trávě
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Romane, JoeL v 1. příspěvku píše Astra G/H a Zafira A/B, a s Tvým posledním odstavcem souhlasím...Trdlo píše:Joeli podle mně je to prostě blbost. Ať si každej na tenhle sraz dorazí čím chce. Přesně jak jsi napsal, tak prostě zaparkuje jinde. Ale omezovat to jen na astru/Zafu to není dobrej nápad. To už rovnou můžeš napsat jen Gčka a Zafčy A. Co pak třeba RomanK, toho by jsi nerad viděl v jeho novějším korábu, nebo kluci s Hčkama?? Neblázni, tohle fakt ne, stačí snad, že máme oplíka v srdci ne??
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Koukám že jsem asi já ten,kdo rozvířil tady tu diskusi o tom,jakým autem se pojede na sraz.
Přijel jsem na sraz Transporťákem,kazil tam Oplaté fotky a hned se strhla tahle diskuse.Ja samozřejmě na celorepublikový přijedu Astrulí,vůbec ne pro to,že se to teď řeklo,ale že bych si na celorepublikáč nedovolil přijet něčím jiným.Ale tím nechci říct,že když přijede někdo s něčím jiným,že tam nemá co dělat.
Já jsem teď jel taky pokecat a ne ukazovat nejškaredší Astru fora (to mi stačilo v Praze).Do celorepublikáče se ji budu snažit dát trochu do kupy.
Přijel jsem na sraz Transporťákem,kazil tam Oplaté fotky a hned se strhla tahle diskuse.Ja samozřejmě na celorepublikový přijedu Astrulí,vůbec ne pro to,že se to teď řeklo,ale že bych si na celorepublikáč nedovolil přijet něčím jiným.Ale tím nechci říct,že když přijede někdo s něčím jiným,že tam nemá co dělat.
Já jsem teď jel taky pokecat a ne ukazovat nejškaredší Astru fora (to mi stačilo v Praze).Do celorepublikáče se ji budu snažit dát trochu do kupy.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Pepino_GH píše:Romane, JoeL v 1. příspěvku píše Astra G/H a Zafira A/B, a s Tvým posledním odstavcem souhlasím...Trdlo píše:Joeli podle mně je to prostě blbost. Ať si každej na tenhle sraz dorazí čím chce. Přesně jak jsi napsal, tak prostě zaparkuje jinde. Ale omezovat to jen na astru/Zafu to není dobrej nápad. To už rovnou můžeš napsat jen Gčka a Zafčy A. Co pak třeba RomanK, toho by jsi nerad viděl v jeho novějším korábu, nebo kluci s Hčkama?? Neblázni, tohle fakt ne, stačí snad, že máme oplíka v srdci ne??
Co je s posledním odstavcem?
bundeles: to není reakce na to, čím jsi přijel teď byl bys vítán i na babetě
Jde prostě o to, že za celý rok jsou desítky srazů, kde může přijet kdokoli, tak mě napadlo to udělat prostě tak, aby aspoň jeden sraz v roce byl vyloženě klubový no...je mi jasné, že mě za tu myšlenku budete nenávidět...
Jde prostě o to, že za celý rok jsou desítky srazů, kde může přijet kdokoli, tak mě napadlo to udělat prostě tak, aby aspoň jeden sraz v roce byl vyloženě klubový no...je mi jasné, že mě za tu myšlenku budete nenávidět...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Ne všichni, já souhlasím
Joeli, ale ono na ten sraz de facto těžko dorazí někdo kdo není v klubu, že jo.... Zase si tak jako klub nefanděme, že by naše srazy byli natolik zajímavé, že by se tam sjížděli příznivci motorismu všeobecně...
END
Mě jde o to, aby tady ze 70ti aut nebylo 20 jiných modelů a značek... Je to o tom, že se každý přijede pochlubit svou Astrou nebo Záfou... Celorepublikáč by měl být hlavně o autech (o majitelích taky, ale ne na prvním místě). Klub je pro Astry a Zafiry, ne pro blonďáky, inženýry nebo kadeřnice...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
No Joeli myslím že ne a to že je to Celorepublikáč plus Slovakia je snad každýmu jasný, tudíž asi přístup na sraz by měli mít všichni kdož jsou členy těchto webovek pod svým nickem (a to i třeba ti, co zatím Oplíka nevlastní), a tím bych diskuzi na toto téma ukončil.
Nepředpokládám, že člen klubu, který má třeba Zafiru (nebo I jiný model) se kterou je zde přihlášen a piplá ji aby ji mohl při takových příležitostech ukázat tzv. naživo, že by přijel na sraz (vyjma závady na Adamovi) v nově zakoupené rodiné Fóbii
Nepředpokládám, že člen klubu, který má třeba Zafiru (nebo I jiný model) se kterou je zde přihlášen a piplá ji aby ji mohl při takových příležitostech ukázat tzv. naživo, že by přijel na sraz (vyjma závady na Adamovi) v nově zakoupené rodiné Fóbii
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Joel: Tady si dovolim trosku zapolemizovat. Ze auta co nejsou Opel Astra/Zafa budou stat zvlast, s tim souhlasim a bude to lepsi i pro fotky. Co se ael tyce toho, ze by to melo byt jen o autech, tak to asi ne. Je to o lidech. A hlavni tema bude nejspis Opel (jeste za strizliva). Jinak ja samozrejme, jak jsem psal, prijedu Zafou, pokud se nepokaka. A ze bych ji nejak extra na tenhle sraz strojil, to se taky rict neda. Nemam proste na to cas. Ani nevim jestli ji vubec stihnu umyt.