jo? ze sem si v Milovicich nevsimla holt to dobre maskujes njopepca píše:se hodně moc bojím,jsem strašně bojácnej,tak proto.xpolstarekx píše:si delam joke, nebojpepca píše: už mlčím,už mlčím,už mlčím,už mlčím
Řadička
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
To jsem byl já .... Na konci když jsem také trochu více zabral, tak jsem ji vyndal i s pružinkou a tu jsem hledal nějakou tu chviličku . Když se kouknete na foto členů, jak vypadám, tak si řeknete CO JE TO ZA TINTÍTKO, když to vytáhne on, tak já taképepca píše:měl ale pravdu,žádná věda,a tudíž je to důkaz,již dva to normálně stáhli.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
já přeci vím,že jsi to byl ty,jsem psal,vím,nepovím,jestli jsi tu odpověd četl pořádně,tak šlo pochopit že jsi to tySyncMaster píše:To jsem byl já .... Na konci když jsem také trochu více zabral, tak jsem ji vyndal i s pružinkou a tu jsem hledal nějakou tu chviličku . Když se kouknete na foto členů, jak vypadám, tak si řeknete CO JE TO ZA TINTÍTKO, když to vytáhne on, tak já taképepca píše:měl ale pravdu,žádná věda,a tudíž je to důkaz,již dva to normálně stáhli.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak pokus má nová řadička,ale se obávám [img]http://www.imageshosting.us/reg/thumbs/7125já%20v%20mé%20lásce.jpg[/img] no a tady nic,již při kopírování tam nebyl malinký obrázek,pouze ten křížek,tak fakticky nechápu,něco jde a něco nikoliv.
-
- Kontaktovat uživatele:
nak mi to nejde otevrit....pepca píše: tak pokus má nová řadička,ale se obávám [img]http://www.imageshosting.us/reg/thumbs/7125já%20v%20mé%20lásce.jpg[/img]
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná