taková malá technická. Uz je neco hotovo, co by uz fachalo ? Jsme z toho zmatenej a nevim jestli je to stale ve stádiu vyvoje či uz je to hotovson a pripraveno k aplikaci do TIDU.
Je to už celé navržené a vyzkoušené na X16XEL, čekám jen až se mi vyrobí desky plošných spojů. Jak jsem psal, teď během tohoto týdne už snad konečně doplním další ŘJ.
Protože toho mám celkem hodně, tak výrobu již přenechám někomu jinému. Takže cenu ještě přesně nevím. Ale jistě nebude vyšší než 1.000,- Kč, reálně počítám kolem osmi stovek. Modul s víceřádkovým displejem, který by zcela nahrazoval původní TID (PP + Alarm) bude stát víc. Fotky prototypu tohoto modulu dodám během několika dní.
hmm.. pokial ti mozem pomoct z vyrobov tak daj vediet... opravujem asi 10 rokov mobilne telefony cize vsetko na pracu sa umna najde... rad pomozem ak sa bude dat... a casu na to bude tiez...
Vím, že jsi na tom taky makal, tak doufám, že jsem ti "nevlezl do zelí". Jinak dneska to testuju pro Z16SE a X16SZR, přes víkend bych chtěl stihnout nějaké diesly. Z14XE a Z16XE mají stejný index jako X16XEL, takže ty budou fungovat taky.
tak to mam radost ze si uz pridal X16SZR ja som bol od piatku v polsku skoda ze to este nemam v aute celkom by ma zaujimala spotreba aku som mal... dufam ze to budes mat cim skor dokoncene...
Víkend jsem měl nečekaně pracovní, tak jsem stihl doplnit jen Z16SE. Navíc jsem zjistil, že X16SZR a X17DTL (X20DTL) má zcela odlišný výstup z ŘJ. Měří se zde střída a délka celé periody. V poměru střídy je uložena informace o spotřebě a v délce periody doba trvání této spotřeby, takže pro tyto motory budu muset patřïčně upravit program. Chtěl bych to stihnout během tohoto týdne, DPS bych měl mít ve středu.
Tak už je to hotové i na X16SZR a X17DTL. Během dneška a zítřka to budu ještě testovat. Desky pl. spojů mají malé zpoždění, ale zítra už snad budou na poště.
JJ to mě také, jelikož mám X20DTL a na něj už to údajně je udělané skoro
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!