souhlas,přesně tak.manli2 píše:z předu do zadu a ze zadu dopředu a sjedeš komplet sadu najednouVojta píše:opravdu já myslel že vepředu se ojížděj vícpepca píše:...ostatně na zadku dojíždím nyní ty z předku...
Doporučtě pneu 195/60/R15 T
- Reklama
Letos na jare mi v autorizaku dali na jednu stranu sjety ze predku a na druhou stranu ty celkem slusny ze zadu ... jeste ze sem si toho vcas vsimnul a hosani to museli prehazet. Jinak tech 60tkm na jednech gumach je teda vykon - ja nejsem zadnej hrabac a moje letni continentaly maj najeto neco prez 20tkm a jsou uz temer na odpis.
to co jsem psal je fakt,jsou tam pneumatiky ještě z prodeje vozu,mám najeto těch 52 tisíc,a ještě vážně těch 5 tisíc minimálně vydrží,jsem psal jsem vážně mile překvapený,jinak jistý dodavatel co jezdí k nám do dílen zavážet pneu,tak tvrdil že to ty mischlény najedou,ted mu již věřím,je fakt,že nikdy nehrabu,nejezdím školu smyků.AstraDTI píše:Letos na jare mi v autorizaku dali na jednu stranu sjety ze predku a na druhou stranu ty celkem slusny ze zadu ... jeste ze sem si toho vcas vsimnul a hosani to museli prehazet. Jinak tech 60tkm na jednech gumach je teda vykon - ja nejsem zadnej hrabac a moje letni continentaly maj najeto neco prez 20tkm a jsou uz temer na odpis.
AJAJ... tak ty já mám už skoro 3 měsíce na autě... To kdybych věděl dříve, tak jsem si je ani nekupoval.... No a jelikož se teď Astra hodně používá, tak za 3 měsíce jsme najeli 4000km, takže do konce roku poznáme, jak budou vypadat, no... Ale každopádně s tím jako prasata nejezdíme, takže uvidím ( Ale mám 195/50/R15 a ne 60 )... Dříve jsme se dželi jen značky Continental!Vojta píše:no já měl třeba bravurise a žádný jiný gumy nevypadaly tak strašně po 10tis km jako tydle!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tomu verim, menil jsem letni, kdyz jsem mel najeto asi 100t km. Pocitam, ze pomer letni/zimni bude tak 65/35.pepca píše:to co jsem psal je fakt,jsou tam pneumatiky ještě z prodeje vozu,mám najeto těch 52 tisíc,a ještě vážně těch 5 tisíc minimálně vydrží,jsem psal jsem vážně mile překvapený,jinak jistý dodavatel co jezdí k nám do dílen zavážet pneu,tak tvrdil že to ty mischlény najedou,ted mu již věřím,je fakt,že nikdy nehrabu,nejezdím školu smyků.
Mel jsem to auto ale po jedny zensky, co jezdi krokem, tak to tomu taky trochu prida.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mno, ja uz je mam na nexii 2 roky, najel sem na nich min. 20t km a zadnej problem, spis maximalni spokojenost. jako nevim, ale dat za micheliny 9 llitru mi prijde jako dost velka parada, to by musekly vydrzet aspon 60t km aby se to vyplatiloVojta píše:no já měl třeba bravurise a žádný jiný gumy nevypadaly tak strašně po 10tis km jako tydle!
Poradte nejake v pomeru, cena/vykon.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Me na astru doporucovali znacku firestone. Mam je jako zimaky uz 2 sezony (asi 20tkm) a jeste jednu zimu minimalne zvladnou. Navic mi letos v zime zachranili astru a zivot az neuveritelnou prilnavosti na podchlazenym povrchu takze na tuhle znacku nedam dopustit. Ted sem dojezdil letni a pristi rok asi koupim nejaky firestony.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ty sem mel taky zimaky a spokojenost, mno, ale letni treba nemusej byt tak kvalitniAstraDTI píše:Me na astru doporucovali znacku firestone. Mam je jako zimaky uz 2 sezony (asi 20tkm) a jeste jednu zimu minimalne zvladnou. Navic mi letos v zime zachranili astru a zivot az neuveritelnou prilnavosti na podchlazenym povrchu takze na tuhle znacku nedam dopustit. Ted sem dojezdil letni a pristi rok asi koupim nejaky firestony.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Čau, já mám Kleber Dynaxer HP2 a jsem spokojenej. Ale doporučuju mrknout sem http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=testy_pneu
Myslim, ze trochu zalezi i na vlastnich "pocitech". Diky flotile jsme uz vystridali docala hodne znacek, rozmery jsou temer tozone (octavia, astra a potom i fabie, corsy). Cast aut ma u nas i vyssi rocni najezdy (40 - 50tkm), takze pri rozhodovani jsme pocitali nejen s vlastnostmi, ale i s vydrzi. I kdyz zde - na skole smyku se zadna zatim neprojevila vyrazne zhorsenymi vlastnostmi. Na letnich ted stabilne uz pouzivame pirelli P6. U rozmeru 215 jsme skoncili u P7 (pirelli), zde jsem poprve videl vzorek pneu po sezonnim jezdeni (narozdil od jinych znacek kde nezustalo nic - jedna se o Volvo V70, pneu je ale dobre v pulce sezony prohodit, stejne tak prohazujeme v pulce i u Octavie Combi). Zimni pouzivame pirelli SnowSport. Osobne se mi zdaji tissi, dobre vedou a vydrzi vetsi najezdy.
Zabra
Astra Caravan 2.0 DTi N´JOY 2001
Astra Caravan 2.0 DTi N´JOY 2001
Mluvil jsem s jedním "gumařem" a mělo by to být tak že pokud jsou Contiky Made by Germany tak to jsou origa a vydrží hodně ale pokud máš jiný tak jsou vyráběný v licenci Continental a pak je s originálem stejný pouze dezén ale výroba směs atp. jsou záležitostí toho kterého výrobce u nás třeba Barum.Marky píše:Na sluzebnich Astrach mame Continentalky na Fabiich Barumky, asi vedi proc to tak davaji .
Re: Re
Vyrábí se v ČRKing píše:Na druhou stranu je pravda, že se vyrábí v Německu, takže by to mohlo být dobrý s tou kvalitou.
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
Tak to je pravda! Můžu potvrdit,protože dělám u gumVojta píše:ty to píšeš jako by slováci nebyly schopní nic vyrobit pořádně, je přece jedno kde se to vyrobí ale záleží na technologiích a materiálu a v neposlední řadě na řízení kvality....pupo píše:Neni vsetko zlato co sa blisti.. Zmesi na pneu pre Dunlop-Goodyear sa napriklad miesaju u nas v SR..
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000