BUDÍKY
- Reklama
Někde se to tady už ale psalo www.tuningsamolepka.cz , www.newman-tuning.com a učitě ještě někde ale teď si nevzpomenu.Majkeel píše:Caues Lidi chtěl jsem se zeptat kde sehnat goood polepy na budíky nejaky internet obchod mam Opel Astra Gsi 2.0
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
www.tachocolor.wz.cz třeba tady, udělaj ti co budeš chtít!
Prosim tě mužes vyskoušet jestli ti najede opel? www.tachocolor.wz.cz/opel.htm mě najelo jenom ford
Mě to také najelo v poho... Jinak podsvětlení mám změněné, ale nesvítí mi tak modře, jako na těch obrázkách, co tu kolují na internetových stránkách. Spíše mi svítí trochu do zelena...
Také jsem se ho pokoušel vyfotit, ale foťák mi to nevzal, takže se vám bohužel nemohu pochlubit
Také jsem se ho pokoušel vyfotit, ale foťák mi to nevzal, takže se vám bohužel nemohu pochlubit
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Anonymous píše:Ja si tam chcu dat bíele s chromovým lemom jako opc http://www.black-snowflake.com/astra/opc/030306-8.JPG jine néé
A kde že jsi je prosím sehnal?? Buď jsem neschopnej je najít nebo fakt nevím!! Díky...
Kvetoslavek píše:www.libimseti.cz/kvetoslavek album astra sri fotky dole (mam tam nafoceny svoje bily budiky s chromem okolo)
Sakra!! Super budíky!! Jen nevím, kde je můžu sehnat na svou Astru 1.6 16V
Omlouvám se všem, že takhle otravuju, ale kdyby jste mi řekli, kde je koupit, tak jste pro mě jedničky!!