Co si nejraděj pouštíte v přehrávači?
Rokzoun!!!
No tak my sjizdime v aute radio Rockzone, Radana pak Depesaky a ja mam takovy nostalgicky mixy - grunge ze zacatku 90let (Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Stone Temple Pilots) a pak taky RATM, Midnight Oil, U2, Wohnouty, Xaviera Baumaxu atd. Je to ho strasna spousta - jeste ze mame transmitter a 20GB jukebox
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze tady sou samy hasisaci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
určitě nebudeš Sjíždím všechno od starý dobrý český metalový školy, před Death a Black metal až po Grindcore.Fathead píše: a jinak starou dobrou klasiku typu DEBUSTROL, TÖRR atd. Ale s tím vás tu nebudu otravovat, protože tu stejně budu sám s takovou hudbou.
Ale i ten punk a sem tam i jinou než zvířecí music.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
- james11
- Kontaktovat uživatele:
z českých můžu Arakain s Brychtou ale líbí se mi hodně i deska s Kolářem, jinak starý dobrý Titanic, Kern, Lucii, Škwor, za slovenských Tublatanku, Metalindu a aj nějaké věci od Teamu...
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
-
- Kontaktovat uživatele:
Já poslouchám skoro vše, je mi to nějak jedno co hraje.. Ale hlavně osmdesátky a oldies, to je moje.. Třeba Bonie Tyler, Donna Summer, Aretha Franklin.. Hlavně takový ty hitovky, co se nikdy neoposlouchaj..
Díky spolubydlícímu jsem taky poslouchal dřív metal, takže si i poslechnu Iron Maiden, Deep Purple, Kiss, AC/DC.. Ale nepohrdnu HipHopem ani junglem..
Díky spolubydlícímu jsem taky poslouchal dřív metal, takže si i poslechnu Iron Maiden, Deep Purple, Kiss, AC/DC.. Ale nepohrdnu HipHopem ani junglem..
Astra G coupe Z22SE
http://www.autosport-tuning.cz/cs/autosport-tuning/cd/
Electronica Auto-Pop No. 1 to nezní vůbec špatně ty jo... šup stim do auta... pecky u diskmena to nějak nezvládaj...
Electronica Auto-Pop No. 1 to nezní vůbec špatně ty jo... šup stim do auta... pecky u diskmena to nějak nezvládaj...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw