no a v tom je ten for proč EA s normálníma žárovkama moc nesvítíJocker píše:jasne hologaci na D2S....celkem hovadinka ne? když jsou na 2x H7 nebo snad má D2S stejne ohnisko jako H7?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
no a v tom je ten for proč EA s normálníma žárovkama moc nesvítíJocker píše:jasne hologaci na D2S....celkem hovadinka ne? když jsou na 2x H7 nebo snad má D2S stejne ohnisko jako H7?
Kouknul jsem a mame stejny AE, ale ja mam info od FK, ze tam D2S nejdou (ikdyz je na nich napsany H7/D2S nad tou cockou).Frydex píše:EA od FK a mám taky elektrické naklápění...![]()
Potkávačka jde osadit jak H7, tak i D2S... je napsáno na lampě.... v parabole je dvojí dosedací plocha pro žárovku..
Berry píše:Když mám přestavbu v EA (čili v čočce), které mají vycházející světlo oříznuté jako origo xenon.
Navíc mám světla seřízená na regloskopu. Nevidím problém. Nikoho neoslňuju a v noci vidím líp.
Nemám ostřiky, to beru. Ale zase mám káru pořád čistou
Když ale potkám idiota s Xantií, co má ještě starý broušený skla na světlech, oslňuje to jako prase a taky se ve mě vaří krev.
A to je zásadní rozdíl.
Neházet všechny vemena s HID do jednoho pytle.
TO JE DOBRÁ PRČA TO MUSÍM VYZKOUŠETDefender píše:Jak ojebat FÍZLA: jednoduse nez zasunes klice, posunes sklon svetel o 1pozici a po rozsviceni se ti sami pohnou![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |