Autobaterie
- Reklama
- Princ William
proc zrovna 44ah kdyz 55ah je za stejne penize nemluve vo tom ze tam ma bejt asi i jako origo 55ahkavkys píše:Tak pro všechny, kteří si chtějí koupit baterku v akci " Rychlý servis". Baterky celorepublikově nejsou. Chtěl jsem koupit 44ah a bylo mi řečeno, že Opel má objednáno od dealerů 16000 kusů a neví kdy budou!
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak já tam mám z výroby 44ah a 55ah taky neměli. Úplně stejnej problém.Princ William píše:proc zrovna 44ah kdyz 55ah je za stejne penize nemluve vo tom ze tam ma bejt asi i jako origo 55ahkavkys píše:Tak pro všechny, kteří si chtějí koupit baterku v akci " Rychlý servis". Baterky celorepublikově nejsou. Chtěl jsem koupit 44ah a bylo mi řečeno, že Opel má objednáno od dealerů 16000 kusů a neví kdy budou!
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
pokud je to za stejné many, tak není co resit.Princ William píše:proc zrovna 44ah kdyz 55ah je za stejne penize nemluve vo tom ze tam ma bejt asi i jako origo 55ahkavkys píše:Tak pro všechny, kteří si chtějí koupit baterku v akci " Rychlý servis". Baterky celorepublikově nejsou. Chtěl jsem koupit 44ah a bylo mi řečeno, že Opel má objednáno od dealerů 16000 kusů a neví kdy budou!
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Princ William
Tak jsem tam denska byl vymenit baterii pac ta moje odesla na vecne casy... Cena 1540,-
Jen podle toho co mi bylo receno to snad uvedu na pravou miru. Jak pise princ 44Ah i 55Ah jsou za stejne penize ALE jestli tam nekdo prijede na vymenu s 44Ah (jako ja) tak s ni taky odjede,chtel jsem dat 55Ah a bylo mi receno ze to nejde ze meni jen kus za kus tedy 44Ah za 44Ah atd... Ze jinak by se na to nevztahovala ta akce ale i tak za ty prachy to jde...
Jen podle toho co mi bylo receno to snad uvedu na pravou miru. Jak pise princ 44Ah i 55Ah jsou za stejne penize ALE jestli tam nekdo prijede na vymenu s 44Ah (jako ja) tak s ni taky odjede,chtel jsem dat 55Ah a bylo mi receno ze to nejde ze meni jen kus za kus tedy 44Ah za 44Ah atd... Ze jinak by se na to nevztahovala ta akce ale i tak za ty prachy to jde...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
Tak to mi teda někdo vysvětlete co bych v Oplu dostal. Mám tam 44Ah neorigo baterii, byla tam 55Ah origo (jak se tam ocitla slabší to by bylo na delší povídání, prostě na mě frajer udělal menší tunel) a na preventivní prohlídce mi nabízeli 55Ah že prej je v akci, jestli jí tam nechci dát. Nechtěl jsem a teď v těch mrazech tady na severu moravy mám problémy s prvníma startama po ledový noci, já blbec.
Mobil : 602318645
Takže kluci, před 2ma hoďkama jsem přijel z Opel Autovars a vyměnili mi baterii neorigo 45Ah za originální GM 55Ah v ceně 1540 Kč . 20 minut a bylo po všem, baterii tam dávají podle toho, jak silný máš auto, mně se zeptal co mám za auto do telefonu, potom řekl že je to 55Ah a že má ještě 4 skladem, jestli si přijedu a tak jsem jel (ono startovat přes kabely pomalu každej druhej den není žádná sranda).
Mobil : 602318645
- Luboš X17DTL
No vidíš, a na diesely se prý tato akce nevztahuje, je prý jen na baterie do kapacity 55 Ah. Tak jsem koupil nějakou Starter, prý výrobce Česká Lípa, 75 Ah za 2250,- Kč. Kurňa to je cvrkot,
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Tak to máš dobrý, já jsem se po tom ptal a řekl mi, že se to posílá dál do GM, a že se to bere podle VIN kódu a zjistěj co bylo při výrobě namontováno a jen za to to můžou vyměnit. Tak mi objednal 44Ah. Já tam taky chtěl 55tku kvůli rádiu, aby to to DVD utáhlo když se někde stojí a pak jsem v klidu odjel, ale snad to ta 44 taky zmákne.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Gelová autobaterie
Prosím Vás,nemáte někdo zkušenost s použitím gelové baterie?
Mám Astru 1,7 DTI r.v. 2002 a v ní orig. baterii opel 70Ah 400A a chtěl bych ji nahradit gelovou-ale jakou?
Mám Astru 1,7 DTI r.v. 2002 a v ní orig. baterii opel 70Ah 400A a chtěl bych ji nahradit gelovou-ale jakou?
Re: Gelová autobaterie
jako první zjisti jakým napětím ti dobíjí auto 14,2V je prý hranice, na toto jsou gelovky náchylné... máš jiný motor než já ale mě v servisu gelovku jednoznačně nodoporučili raději si koupit kvalitnější bezúdržbovku......ČÁP píše:Prosím Vás,nemáte někdo zkušenost s použitím gelové baterie?
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000