Konec praskání žárovek H7 ala new-name

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Michael Night
Kontaktovat uživatele:

Re: Konec praskání žárovek H7 ala new-name

Příspěvek od Michael Night » 27 črc 2011, 08:08

mě žárovky praskaly jak o závod. Měl jsem z toho novej druh sportu, od obyčejnejch přez ty osramy.Osramy vydrželi nejvíce cca 1/2 roku, obyčejné za 90 kč 14 dní. Mým řešením se staly předřadné odpory na Fábii. Stáli 300 kč. Rozpojil jsem konektor u světel, z oporů jsem sundal ty plastové nesmysli a jednotlivé banánky jsem nasunul na konektor přívodního kabelu a žárovky. Poté jsem to celé zali tavnou pistolí aby tam nešla voda. Mám tam žárovky za 90 kč a mám je již 1 1/2 roku a mám klid. Apropo. někde na to je tu i návod.
Opel Astra G combi, 1.4, 66Kw

Reklama

jerry mouse

Re: Konec praskání žárovek H7 ala new-name

Příspěvek od jerry mouse » 24 srp 2014, 15:18

My mame tiež x16xel m.98 a asi rok a pol ale, zahadou je že asi 3 mesiace naspäť sa začali samo od seba zadadne vypalovať predné stretavačky skoro v dennom intervale, menili sme rôzne značky žiaroviek aby sme predišli vadnej serii žiaroviek, cez den sme preventivne jazdili na predných mlhovkach a večer ked to bolo možne tak na dialkovkach aby sme si ich trochu šetrili, taktiež sme skontrolovali rôzne dostupne elektricke prepojenia ale na nič sme neprišli. Potom som v IC kupil najlacnejšie No-name žiarovky a od tej doby je už absolutny pokoj, len neviem dokedy? :lol:
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957

Odpovědět