co na podvozek?? neon nebo diody??
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: co na podvozek?? neon nebo diody??
žádné jiné osvětlení auta než to z výroby není povoleno!! jediné co si na auto můžeš dát je maják, ale i na ten potřebuješ mít povolení a musí být zapsaný v malém TP (ať už modrý nebo oranžový) jinak to záleží na benevolenci konkrétních policajtů
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
hehe fakt citam a smejem je to kazdeho vec ci si to tam da a ci nie skuste si to dat aj do podkoli a hned to bude o inom
a LEO tebe to k tym 50 konom prida + 5 koni tak neviem co riesis ty tjuner zavodnik z nula na 100 za tyzden
kedy si sa mi to lubilo ale nikdy som to na aute nemal ale je to kazdeho osobna vec ked sa to niekomu lubi nech si to da aj na capicu premna zamna
kazdopadne LED su lepsie ako klasicke neony len to musis mat dobre urobene chalani s LED diodami robili limuzinu a celkom to pekne svietilo aj z vnutra ako holandsky kolotoc
MIKEU uz viem co dostanes na narodky podsvietenie
a LEO tebe to k tym 50 konom prida + 5 koni tak neviem co riesis ty tjuner zavodnik z nula na 100 za tyzden
kedy si sa mi to lubilo ale nikdy som to na aute nemal ale je to kazdeho osobna vec ked sa to niekomu lubi nech si to da aj na capicu premna zamna
kazdopadne LED su lepsie ako klasicke neony len to musis mat dobre urobene chalani s LED diodami robili limuzinu a celkom to pekne svietilo aj z vnutra ako holandsky kolotoc
MIKEU uz viem co dostanes na narodky podsvietenie
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já jsem jenom reagoval na lukaskpd-a co je povolené, a je fakt, že čím víc LEDek, tím víc PS
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
ja tim treba výkon neřeším.prostě se mi to líbí.kdybych řešil výkon tak nebudu psát o neonech ale psal bych např. v tématu JAK ZVÝŠIT VÝKON U MOTORU.
Jak dlouho asi vydrzi ty LED?
pokud bych to mel měnit po pulroce,tak na to prdim.
Jak dlouho asi vydrzi ty LED?
pokud bych to mel měnit po pulroce,tak na to prdim.
-
- Kontaktovat uživatele:
oton to nebola reakcia na teba ale na niekoho ineho LED vydrzia dlho pokial nezoxiduju alebo nezvlhnu kontakty nakolko je to urcite aj menej rozmerne tak to lepsie skryjes na podvozku a nemusis riesit kam umiestnis trubice kamos ma LED pasy zaliate v prisvitnej gume ktora je aj ohybna a to urcite nerozbijes na neakych nerovnostiach a nevadia tomu ani kamene je to LED pas 3M je ta povrchova uprava
a je tady někdo z okolí brna kdo by byl ochotnej mi to zapojit atd.vypínač uz tam mam od minulého majitela.takze akorat draty a přidělat ty led.nechci s takovou "blbosti" otravovat Romanak. Viděl bych to na jaro/léto.dikec za ohlasy.
Ahoj ASTRACI,
mam mensi otazku ,dotazek potrebuji poradit kuldy mam vest kabely (dvou linkovy kabel + a - ) z motorove casti do interieru enkam pod volant led diody uz mam na podvozku a kabelaz vyvedenou do kufru ale jeste potrebuji z kufru do interieru vypinac mels ejm rozebrany pul palubovky a nikde tam neni ani skvira tak pokud o necem vite tak Vam budu vdecny predem diky s pozdravem romanec
mam mensi otazku ,dotazek potrebuji poradit kuldy mam vest kabely (dvou linkovy kabel + a - ) z motorove casti do interieru enkam pod volant led diody uz mam na podvozku a kabelaz vyvedenou do kufru ale jeste potrebuji z kufru do interieru vypinac mels ejm rozebrany pul palubovky a nikde tam neni ani skvira tak pokud o necem vite tak Vam budu vdecny predem diky s pozdravem romanec
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Mike.S hej diky kamo za radu zitra na to mrknu vim ze tam par takovych bylo ale myslel jsem ze je to plast tak uvidime no a jeste musim dovymenovat zadni lampy za tuningove nejak mi neseli zarovicky z tech origos.. jinak pak az to bude v kupe tak klidne rad poslu fotku tajk to dopadlo mam zlatou astruli cca pul roku a na ni ted se snazim zprovoznit zelene ledky