Tanecni parket jo? heh tak vzhledem k poctu zen nevim s kym si teda zatrsam.....treba s CobainemDefender píše:No Jardo podle toho jak doufám že to bude vypadat, tak žít by to mohlo začít kolem osmý (do kempu přikvačíme někdy mezi 6:00-6:15 a až se všichni napapají a nabumbají bude volná zábava a taneční parket), takže s odjezdem bych to viděl tak něco kolem půlnoci, ale nikde není psaný, že se nemůžeme bavit i dýl.
Nicméně předběžný odhad s personálem je tak mezi půlnocí a jednou ráno .
Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Princ: No jasné, Enzo je pro mé !
Jinak lidi, myslim že to bude parádní akcička, takže přemýšlet o tom kdy to ukončíme je blbost. Rezervujte si i nedělní dopoledne. Bude se hodit na spravení
Jinak lidi, myslim že to bude parádní akcička, takže přemýšlet o tom kdy to ukončíme je blbost. Rezervujte si i nedělní dopoledne. Bude se hodit na spravení
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Princ William
jo jasny no uvidime jak budu cilej....preci jen budu asi rano stavat okolo pul paty v kazdem pripade jedu domu....to prespani je sice fajn ale ja jak bych to rekl jsem ted celkem na suchu a tak kazda kacka se hodi....jak rikam musi se setrit preci jen chci zase nejakou lepsi vybavu...ale jinak dik no vokolo pulnoci tam budou uz jen ty co budou navaty jako svi** no uvidime jak se to vyvrbi....precie jen pokud budou slucnejsi pocasi tak za nejakou slabou hodinku jsem z prahy v plzni (kdyz tomu teda drobet slapnu) horsi to bude asi v tom ze to mam pres celou prahu tak to bude taky pekna zdrzovacka....no a pak jeste musim dorazit na chalupu to je asi dalsich 3/4 hodiny z plzne no tak planuji cca 2-2,5 hodiny s nejakou prestavkou....no ale nelituju toho proste se tesimDefender píše:No Jardo podle toho jak doufám že to bude vypadat, tak žít by to mohlo začít kolem osmý (do kempu přikvačíme někdy mezi 6:00-6:15 a až se všichni napapají a nabumbají bude volná zábava a taneční parket), takže s odjezdem bych to viděl tak něco kolem půlnoci, ale nikde není psaný, že se nemůžeme bavit i dýl.
Nicméně předběžný odhad s personálem je tak mezi půlnocí a jednou ráno .
No a i proto tady tak vehementně avizuju to přespání, není to podle mně nic předraženýho a odjíždět, pokud bude zábava v plnym proudu, tak to by se mi taky nechtělo, ale jak říkám, když si zábavu uděláme, budeme ji mít
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak to teda Pity OUVEJ
Gallo jen se neboj i na tebe určitě dojde , toho hada v noci u ohně v Pávově jsme taky nechtěli dělat a jak to dopado
Jardo tak to holt budeš asi muset abstinovat a to by byla škoda nemyslíš , ale jasně pokud potřebuješ, tak se nedá nic dělat.
Gallo jen se neboj i na tebe určitě dojde , toho hada v noci u ohně v Pávově jsme taky nechtěli dělat a jak to dopado
Jardo tak to holt budeš asi muset abstinovat a to by byla škoda nemyslíš , ale jasně pokud potřebuješ, tak se nedá nic dělat.
Naposledy upravil(a) Defender dne 07 dub 2008, 11:47, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Princ William
vo** to jsou ty tahouni co budou zase chlastat jako velbloud....se neboj ja jsem taky pro kazdou spatnost..... ale to nedelni rano budu mit asi lepsi nez tyFrydex píše:Princ: No jasné, Enzo je pro mé !
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William
To mi teď připomělo, nemohli by klucí moravský přivezt pro ty pražáky zmlsaný (samozřejmě i pro ostatní) po stopéčce slivovice Já to teda nemusím, ale třeba Iveta jí může, no holt holka od vás no, co už s tím nadělám.
Ale teď vážně, pánové kdo z vás má kameru a byl by ochoten celý sraz tak nějak zdokumentovat ? Myslím, že by to mohl být zdroj i z více kamer a posléze by se z toho mohlo střihnout jedno památeční video
Bohužel takovou technikou nevládnu a ani k ní nemám přstup Díky
Ale teď vážně, pánové kdo z vás má kameru a byl by ochoten celý sraz tak nějak zdokumentovat ? Myslím, že by to mohl být zdroj i z více kamer a posléze by se z toho mohlo střihnout jedno památeční video
Bohužel takovou technikou nevládnu a ani k ní nemám přstup Díky
Mobil : 602318645