Kiski píše:... Po lete som automaticky musel menit obidva čapy na predných ramenách, a zadné tlmiče mám v háji už dávno... Ešte aj technik na geometrii mi povedal, že tie 17" disky sú na nápravu horor...
A ja mám na 17kach najazdených cez 30tis km a zatial mi neodišiel žiadny čap, ani nič iné...
ja idem tiež do 17" vyzerajú krásne a nieje to zas taký super duper rozdiel oproti 15-16" 18 je už odvaha bshy
Ale spet k téme..
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Ahojte lidi...chtěl bych dávát na autko sportovní pružiny od Weitecu -35/-20mm.Chtěl bych to mít o něco tvrdší...se sportovním podvozkem nemám dá se říct žádné zkušenosti.Známý mě vezl Hondou,kde mě stavitelné KW a když to měl na max přïtvrzené,tak to byla hrůza(člověk cítil každý šutr).Bude se s tím dat každý den jezdit??Máte někdo tuto kombinaci na autě-origo tlumiče+tyto pružiny?Mám na autě 6,5Jx16"-205/50 takže klasiku
S rozměrem pneu experimentovat nebudu...Auta mam na kazdodenní používání,tak to nechci mít zase moc tvrde...ikdyž kdybych už měnil rozměr pneu,tak už zrovna 17" provedení když už by to mělo být tvrdé,tak ať to aj ještě líp vypadá...ale tak to ukáže čas