Anebo podržením klíčku v autě .Majla píše:když tu pročítám jaké s tím jsou obštrukce, tak není lepší ty okna pozavírat před vystoupením z auta
Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
Re: Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Pokud ovšem člověk má klíč od dveří, já mám měněnou spínačku a klíč jen od ní, od dveří nikoliv.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Tak zdar borci, skusal som to zapojit na kable podla romanaK modul spravil scarface no niic, napjim modul nastavim dorazy a idem zamknut na druhy krat okna ani nehlesnou, co stym? zapojil som to podla prilozenej schemy....neviete co stym moze byt?
Ma tak napada, ci nebude ten modul nejaky na chujozu
Ma tak napada, ci nebude ten modul nejaky na chujozu
Naposledy upravil(a) Shuya dne 06 bře 2009, 20:08, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
-
- Kontaktovat uživatele:
klíček jsem měl v autě jednouAPiK píše:Anebo podržením klíčku v autě .Majla píše:když tu pročítám jaké s tím jsou obštrukce, tak není lepší ty okna pozavírat před vystoupením z auta
Neměřil někdo náhodou, jaký tam přes ten mosfet teče proud?
Jde mi o to, zda by stačil 2N 7002.
Zafira Z18XE '03 saturn blue
Nevím, ale víc jak 180mA určitě. A tenhle je do 180mA. Dej tam IRF 530 je to vyzkoušený a funguje.zdenekp píše:Neměřil někdo náhodou, jaký tam přes ten mosfet teče proud?
hmm
A proč "určitě"? Je to snad jen signál pro řídící jednotku, která ovládá samotné stahování (motory).
IRF 530 100V/14A To je možná zbytečný, to se nedivím, že to funguje
Já to prostě zkusím a pak dám vědět. Ostatně ikdyby tam teklo cca o 20% víc než je 180mA, tak tu 1s, kterou to zhruba drží, to musí unést.
A proč "určitě"? Je to snad jen signál pro řídící jednotku, která ovládá samotné stahování (motory).
Já to prostě zkusím a pak dám vědět. Ostatně ikdyby tam teklo cca o 20% víc než je 180mA, tak tu 1s, kterou to zhruba drží, to musí unést.
Tak to změř a dej vědět. Je pravda, že Ti co psali, že jim trvalé spojení vodičů vybíjí baterii psali tak po týdnu, ne po půl dni .zdenekp píše:hmm
jj, až to budu montovat, změřím
ale bude to chilku trvat, nemám až takovej tah na branku
Nerozumím... "Je pravda, ..."
ale bude to chilku trvat, nemám až takovej tah na branku
Nerozumím... "Je pravda, ..."
zdenekp: Pro změření stačí ampérmetrem spojit ty dva piny. Před tím samo stáhnout okýnka dolů.
apik: já vím, jen jsem nerozumněl té přidané poznámce "Je pravda, že Ti co psali, že jim trvalé spojení vodičů vybíjí baterii psali tak po týdnu, ne po půl dni."
Ti co měli "automatické zavírání oken" udělané pomocí "natvrdo" spojených vodičů (B,C), tak měli problém s klidovým odběrem. a po týdnu nenastartovali - baterka KO. No a kdyby tam tekly třeba 2A, tak by nenastartovali už po pár hodinách....zdenekp píše:apik: já vím, jen jsem nerozumněl té přidané poznámce "Je pravda, že Ti co psali, že jim trvalé spojení vodičů vybíjí baterii psali tak po týdnu, ne po půl dni."
Jo, to jo, to vím. Tohle zapojení ale funguje jinak (to je ale zbytečný psát, že )
No tohle zapojení funguje stejně (co se týče spojení vodičů B a C) ale celé je to o tom druhém impulsu od ŘJ a otevření tranzistoru po dobu nutnou k vytažení oken. Takže si rozumíme.zdenekp píše:Jo, to jo, to vím. Tohle zapojení ale funguje jinak (to je ale zbytečný psát, že )
No tak dobře, stejně, ale jinak
Není zde trvalé spojení a na tvrdo, ale tranzistorem na nezbytně nutnou dobu, aby se rozjely okna (nejlépe s aktivovaným dojezdem ).
Není zde trvalé spojení a na tvrdo, ale tranzistorem na nezbytně nutnou dobu, aby se rozjely okna (nejlépe s aktivovaným dojezdem ).