Pajak: Tome vypadá to dobře ,denny odvedl super práci jako vždy. A jaký máš pocit z podvozku (konfort jízdy atd).
Pavle , je to úplně jiné svezení a navíc je mimo zakoupených dílů měněno vše potřebné ( horní uložení, dorazy atd …) Prostě jsem Dennymu řekl, ať to celé projde a vymění co je třeba - když už se to rozebírá …
Navíc před x lety mě jedna zadní sportovní pružina praskla, nechal jsem tenkrát v Opelu měnit obě zadní pružiny za standardní OPC ( tedy , takto bylo požadováno a také prý provedeno ) ale Denny zjistil, že namontované pružiny nebyly pro OPC, ale standardní zafiru a celé to vzadu držely tlumiče , tedy zafira vzadu nepružila a bvla tvrdá jako beton !!!
Nyní je to něco úplně jiného - naprosto stabilní, v zatáčkách až neuvěřitelně, není to přehnaně tvrdé, prostě tak akorát, při přejíždění nerovností to nemlátí ani při normální ani při rychlé jízdě, vzadu to zase pruží ( houpe se to , není to beton ).
Cestou z Pardubic díky koloně před opravovaným úsekem silnice jsem sjel na nějaké silnice třetí třídy - díry, záplaty, v jedné vesnici 2,5 km kočičích hlav ( dlažebních kostek ) a bylo to až neuvěřitelně jiné - bez mlácení, jisté a to i při svižné jízdě.
Brzdy samozřejmě také super, jenom díky tomu drážkování kotoučů trochu více špiní