Bezúdržbová baterie
A nevíte někdo, co znamenají vyražený čísla na origo baterii od Opla (GM) 2755 vlevo, pak až vpravo je 14 1CF. Jedná se o 55Ah 255A. Čekal bych v tom kódu něco jako datum, rok a měsíc, ale nemůžu si pomoct, nějak to v tom nevidím. Jde mi jen o to, jestli je ještě původní z r. výroby auta 2001 nebo novější. Protože mi už občas zamrskají ručičky při startování, tak bych v případě původní nic neřežil a koupil bych novou. Magický oko je zelený.
Astra Caravan 1.6 16V Z16XE
- Reklama
To už se tu rozebíralo, že někomu to dělá pořád, někomu jen při nízkých teplotách a někomu se to ještě nestalo. Je to tím, že pro přístroje v palubce klesne napětí pod nějakou úroveň a může to mít více příčin než jen vybitou baterii.Pico píše:Ja mám baterku v poriadku a ručičky na palubke mi skáču od novoty pri nižších zeplotách.
Mně se to stalo jen tehdy, když jsem vytlouk aku, jinak ne, až teď a aku magickým okem říká, že je OK. Tak chci jen zjistit, co znamená ten vytavenej kód, že bych z něho zjistil rok výroby, což v tom jaksi nějak nevidím. Auto jsem s tím aku už koupil.
Astra Caravan 1.6 16V Z16XE
Tak jsem dneska byl u Novotného s tím,že mi ztmavlo magické oko (u 2 měsíce staré baterie) a ukazali mi na nějakém testeru, že baterka je OK. Oko prý řešit nemám, že je silně informační. Tak pak nechápu proč tam je. Skoro se se mnou nebavili. No prostě humus a žádná vstřícnost. Jako prodejna náhradních dílu super, ale servis a cokoliv s tím spojené stojí za hovno! Tím jsem skončil s autorizákem. Už nikdy více. A jestli si budu kupovat auto nové, tak u nich rozhodně ne!
Uf to jsem se zase rozepsal
Tak se měje
Uf to jsem se zase rozepsal
Tak se měje
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort