Pozor na firmu Auto Belák
já se k tomu už vyjadřovat nebudu, napsal sem svou skušenost s auto belák a ať si to každej přebere, auto sem chtěl koupit, nejsem jeden z těch co volaj na inzeráty i když vědí že na to auto nemaj a akorát otravujou... auto belák mi je uplně u řitě, corsu sem si nakonec objednal uplně novou a jak to tak vidim tak jenom dobře...kdoví co by se z tý belákovic vyklubalo
šlo mi jenom o to varovat potencionální zákazníky této "firmy"
šlo mi jenom o to varovat potencionální zákazníky této "firmy"
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Jednání bazaru se pozná jaky je: Když jsem kupoval svoji Astruli v http://www.autowojcik.cz/ v bazaru bezproblémové jednání auto jsme projeli zvedla na zvedáku takže jsem se mohl podívat úplně na všechno i ze spodku, auto jsem koupil dojelo se s ním do Ostravy k evidenčce a odešel diodový mustek na alternátoru, tak jsem volal co se stalo přijel jejich odtah, auto odtáhly, zrepasovali alternátor a jsem si pro něj o víkendu jel myslím že to byla neděli kdy mi alternátor montovali do auta a jsem si ho přebíral v pohodě - to bylo jednání fakt super
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
na štěstí ne všichni jsou podvodníci, ono to bude jako všude, vždycky se najde pár haj*lů, kteří kazí pověst všem
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Re: Pozor na firmu Auto Belák
Už jednou jsem sem psal a tak píši jak to dopadlo. Koupil jsem si u AUTO - BELÁK Škoda octavia II combi. Při podpisu smlouvy mi bylo řečeno, že auto nebylo bouráno, tachometr nebyl stočen. Vyloženě se pan Belák dušoval a stále se odvolával na záruku. Také druhý klíč k autu mi nedal na místě, ale sliboval, že max. do týdne mi ho pošle i s techničákem od auta. Několikrát jsem ho upozornil, že auto potřebuji co nejdřív a byl jsem ujištěn, že mi techničák max. do týdne pošle. A jak to nakonec dopadlo? Po 100 sms a hovorech, kdy si vždy uložil mé číslo a pak to nezvedal, po 100 slibech a ujišťování, že už mi to posílá či dokonce poslal mi to došlo až za více než 3 měsíce a bohužel bez druhého klíče. Když jsem přijel do servisu na výměnu oleje, bylo mi řečeno, že auto má stočeno min. 70 tis. km a přední kapota a blatníky byly přestříkány. ZÁVĚR: pan Belák si při prodeji hraje na seriózního prodejce, ale jakmile prodá, kupující ho nezajímá a jestliže se ozvete, tak vám začne vyhrožovat a pošle vás do p...... Bohužel se to nestalo jenom mé osobě, ale už jsem se spojil i s jinými lidmi, kteří mají podobné zkušenosti a hodláme proti panu Belákovi učinit patřičné kroky, aby ostatní klienti už nenaletěli. V případě podobných zkušeností mi napište na email: xvichix@seznam.cz. Čím více podvedených lidí bude, tím hůře pro pane Beláka.
-
- Kontaktovat uživatele:
taketo jednanie je na smiech ked tu uz niekto napise ze Vojta ma dostat palicou po hlave ako sorry kebyze to niekto napise na mna tak s kkludnym svedomim berem dovolenku idem tam a zlamem mu nohy. Kamarati maju bazar nosia auta z nemecka zvacsa luxusne znacky a nove auta a jednanie je uplne na inej urovni . aj ked si klient vybere v nemecku auto a oni idu pre neho a neak sa im nezda tak klientovi z nemecka volaju a povedia mu co sa im nezda preto si myslim co tu pisete ze to nieje bazar ale vrakovisko na cele s k.k.tom
Kolega bol cez víkend pozerať 3 Octávie. Nevybral si ani jednu, lebo všetky tie bezchybné, nebúrané Octávky boli po opravách so stočenými km... Poniektorí predajcovia áut sú fakt neseriózni... Osobne som chcel najprv kúpiť niečo jazdené, ale po čítaní podobných článkov, rozhovorov a návštevách v bazaroch som radšej išiel do nového. Určite som preplatil, mohol som mať silnejšie auto, lepšie... Ale pri mojom šťastí by som určite natrafil na nejakého "super podstivého predajcu" a mal s autom kopec problémov a hlavu v smútku... .
A podobným predajcom držím palce, aby prišla doba, kedy budú preferovaní tí skutočne podstivý a oni nepredajú ani krabičku zápaliek.
A podobným predajcom držím palce, aby prišla doba, kedy budú preferovaní tí skutočne podstivý a oni nepredajú ani krabičku zápaliek.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem. Možná by ale stálo zato dát tenhle odkaz někam na stálé místo, protože se to týká v podstatě nás všech, protože na nové auto nemá každý a nakupujeme přes bazary.
Takže dost zajímavé čtení a několik rad a tipů.
Takže dost zajímavé čtení a několik rad a tipů.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/