Vybava zafiry

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
duff74

Příspěvek od duff74 » 08 čer 2008, 17:03

Bedlivě jsem přečetl toto téma a moc chytrý z toho nejsem...podle stupně výbavy mám něco mezi Comfort a Elegance, ale označení je CDX. Jediné co mě napadá je, že je přivezená z Itálie a označení se týká tamního trhu. Nevíte o tom někdo víc?
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 08 čer 2008, 20:05

duff74 píše:Bedlivě jsem přečetl toto téma a moc chytrý z toho nejsem...podle stupně výbavy mám něco mezi Comfort a Elegance, ale označení je CDX. Jediné co mě napadá je, že je přivezená z Itálie a označení se týká tamního trhu. Nevíte o tom někdo víc?
popis je na verze v zakladu ale samo ze si majitel mohl par veci priplati a hnedle mas "mezivybavu" :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 10 čer 2008, 21:12

Mechanika v zadních dveřích je stejná. (ZAFIRA A)Lanka a lámající se plastík. Já jsem na své zafiře nechával lakovat kliky a tak jsem měl dveře rozebrané a mám to tam. Tak že radím používat co nejméně,pokud dojde k pokažení tak se nesnažit okno dávat nahoru nebo dolů pomocí tlačítka.!!!
ASTRA LA VISTA

marwill

Příspěvek od marwill » 12 čer 2008, 10:42

COBEIN píše:Tak že radím používat co nejméně,pokud dojde k pokažení tak se nesnažit okno dávat nahoru nebo dolů pomocí tlačítka.!!!
Taky se stává, hlavně u starších vozů (a taky to bylo někde na fóru), že z ničeho nic nejde třeba stažené okno zavřít. Já mám čerstvou zkušenost s tím, že došlo k přerušení vodiče co vede od sloupku do dveří a pak tam třeba nejde elektrika vůbec. Nevím proč tam jsou v tomto exponovaném místě dráty s tak bídnou izolací, která ztvrdne a pak to zlomí vodič :?. Takže ještě rada za všechny prachy - neotevírat a zavírat dveře :).

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 12 čer 2008, 20:35

Tak to máš Marvile pravdu,na obou stranách jsem to pájel a dával dohromady. Nebo lépe řečeno nechal jsem to spájet a dát dohromady. Docela jsem zuřil na to jak to někdo podcenil. U aster to zase dělá v přechodce do zadních vrat...Hrůza. :cry:
ASTRA LA VISTA

Emil

Příspěvek od Emil » 12 čer 2008, 20:58

Mě se to stalo taky,praskli dráty na obou stranách zadních dveří,tak jsem to prodloužil kvalitními dráty a mám pokoj.

Mirek MH

Příspěvek od Mirek MH » 13 čer 2008, 12:53

Taky mám čerstvou zkušenost s přelámanými vodiči.Dokonce to hezky jiskřilo......vodiče jsou tvrdé a zrovna dost namáhané,doporučuji vyměnit na měkčí a spoje provézt mimo harmoniku....

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 13 čer 2008, 16:33

ty jo chlapi, jak máte straré auta a co s tím děláte? nebo je to taková bolest Zafir?, já ji mám teda "jen" rok a všechno v poho a r.v. mám 2002, to abych se teda začal těšit co
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

ANTIMON

Příspěvek od ANTIMON » 13 čer 2008, 21:37

duff74 píše:Bedlivě jsem přečetl toto téma a moc chytrý z toho nejsem...podle stupně výbavy mám něco mezi Comfort a Elegance, ale označení je CDX. Jediné co mě napadá je, že je přivezená z Itálie a označení se týká tamního trhu. Nevíte o tom někdo víc?
Taky mám zafiru CDX dovezenou z Itálie.Repro 4+4,okna v el.4 x,mlhovky,zrcátka v el.,12 V v kufru,barevný interiér,volant stavitelný ve 2 směrech,klima mechanická ale nemám palubní pc.

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 13 čer 2008, 22:15

zkoušel jsem hledat na netu, ale nic jsem k výbavě CDX nenašel, ale jak to vypadá bude to asi nějaká místní Italská výbava, zkuste hodit nové vlákno CDX a pobavte se o výbavě, pak časem zjistíte co je minimum této výbavy a můžete si to srovnat s Comfortem nebo Elegancí :wink:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

duff74

Příspěvek od duff74 » 15 čer 2008, 09:35

ANTIMON píše:
Taky mám zafiru CDX dovezenou z Itálie.Repro 4+4,okna v el.4 x,mlhovky,zrcátka v el.,12 V v kufru,barevný interiér,volant stavitelný ve 2 směrech,klima mechanická ale nemám palubní pc.
No tak to jsem se asi trefil s místním označením (asi italským) označením. a co se týká výbavy jsem na tom stejně jako ty, ještě bych přidal orig. CDR 500 VDO, ale to je prkotina. Ještě bych se zeptal: nemá někdo z vás na Zafiře zadní dofoukávací tlumiče. Viděl jsem to na Astře, kde je v kastlíku u pravé zadní lampy autoventilek, přes ktarý se dá celý zadek auta po naložení nákladu zvednout. budou tam zřejmě nějaké spešl tlumiče. Já mám v těch místech el. zásuvku 12 V.
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1

frenkiecz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenkiecz » 15 čer 2008, 11:51

Mě funguje okno na jedněch dveřích pouze pokud jsou otevřené. :roll: Musím se na to podívat,ale nechce se.

santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik » 15 čer 2008, 20:03

no budem muset vymenit kable(idelane vsetky) a za silikonove(samozrejme puzdro).
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t

Mirek MH

Příspěvek od Mirek MH » 16 čer 2008, 14:06

frenkiecz píše:Mě funguje okno na jedněch dveřích pouze pokud jsou otevřené. :roll: Musím se na to podívat,ale nechce se.
Tak to bych udělal raději hned,vzhledem k tomu,že jsem měl přelámané oba přívodní vodiče a raději si ani netipuju,jak blízko bylo k nějakému průseru. Ani nevím,jakou pojistkou je to jištěné,ale nic slabého to nebude.Po vytažení jiskřících vodičů,žádná pojistka neodešla.... :x

frenkiecz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenkiecz » 18 čer 2008, 08:23

frenkiecz píše:Mě funguje okno na jedněch dveřích pouze pokud jsou otevřené. :roll: Musím se na to podívat,ale nechce se.
Hotovo,ani jsem nečekal že to bude tak jednoduchý.A při tý příležitosti jsem rozdýchal i repráky.Taky totál zlomený.

Odpovědět