Kde vytáhnout šťávu?
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde vytáhnout šťávu?
dobrá to je vyřešené to snad nějak pujde doufam že v tom kloubu bude ten červený drát tlusty:D
Ale ještě bych měl dotaz jak dostanu kabel tenký kabel od motoroveho prostoru do vnitr auta abych toho co nejmene musel rozdelat.. nekde za pojistkama bych se nenaboural do motoru ?:D:)
Ale ještě bych měl dotaz jak dostanu kabel tenký kabel od motoroveho prostoru do vnitr auta abych toho co nejmene musel rozdelat.. nekde za pojistkama bych se nenaboural do motoru ?:D:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- Reklama
na to jsem taky koukal ale pak to vzdal.. ty pruchodky mi neprisly snadno dostupne
Opel Astra Caravan G 1.7 TD 1999
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
tak kudy jinudy?:) to byla první volba co mě napadla no
Jeden kablík v pohodě protáhneš kolem bovdenu na otvírání kapoty.
Meriva B 1,4T 88kW
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
a dostanu se k tomu kabliku u motoru ?:) nebo co bych musel sundávat v interieru a u motoru ?:) zatim mi jde fakt jen o kousek kabelu no:D zatim to nejsou napájecí kabely k zesilovači
Když se podíváš v motorovém prostoru, kudy vede bovden na otvírání kapoty, tak tou gumovou průchodkou pomocí tvrdšího drátu( třeba z jízdního kola) ten drát v pohodě protáhneš. Z motorového prostoru prostrčíš, zalovíš pod palubkou a protáhneš.
Meriva B 1,4T 88kW
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
oukej diky moc zkusim to!:) snad to bude konecne vhodný průchod:D:) díky moc:) dám vědět jak jsem dopadl:)
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
zdravíčko:( tak jssem to zkoumal a bohužel to nejde nemam tam gumovou pruchodku ale je to normalne dira v plechu je to na prave straně jediné dobře viditelné "lanko" a tou mezerou bych neprotahl ani špejli natož nějaký kabel . snad je to to lanko od kapoty. já už jsem zoufalý nevím kudy se prostě dostat do interiéru . jeste zkusim rozebrat ten pravy prah jestli tam neni ten vodic červený
.a když nebude tak už nevím:)
.a když nebude tak už nevím:)
To co jsem Ti psal, je na levé straně auta( u řidiče), jak máš páčku na otevírání kapoty, tak hledej nad ní v mezistěně motorového prostoru.
Meriva B 1,4T 88kW
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
no to jsem hledal našel ale tou pruchodkou mi nic neprojde . sel jsem od kapoty po tom lanku a narazil jsem proste na plech a ne gumovou pruchodku. tak ja nevim myslim si ze to bylo správné lanko jiné asi tam není. takže nevím. zkusim rozebrat jeste pojistkovku a pořádne si lehnout k pedalum ale nevim nevim
Kdyby jsi měl cestu do ČT, tak dej vědět a můžeš se stavit a mrknem na to.
Meriva B 1,4T 88kW
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Super díky za ochotu zitra to snad vyřeším už nějak:D:) ale když tak někdy v budoucnu bych se klido stavil ...jezdím za kámošem do němčič má tam mazdu 323 coupe