no tak to je vážně darda, ale když je to ale takovej pěknoučkej kousekVojta píše:stojí 3800 kč
ASTRA COUPÉ >win- Z22SE 2dv.
- Reklama
cay,
tu okrasnou listu jsme puvodne ani nemeli mit, tehdy byla /vyhrazena/ jen pro Turbo.. ale kdyz astricka prisla, a ono to na ni bylo, nas prvni dojem byl >to musi co nejdriv pryc!xD
neudalali jsme to, a jsem ted rad >jako kazda horizontalni kontura opticky rozsiruje >cimz imho ponekud vyssi "zadecek" astricky nabere na eleganci=))
co se tyka ceny kterou jste zde nahodili; je to dost vzhledem k diskutabilni kvalite - prijde mi to jako kus plastu polepeny chromovou paskou, pze ze spodu na te liste se zacina /odchlipavat/ >je to videt pri otevrenem zavazadelniku;)
tu okrasnou listu jsme puvodne ani nemeli mit, tehdy byla /vyhrazena/ jen pro Turbo.. ale kdyz astricka prisla, a ono to na ni bylo, nas prvni dojem byl >to musi co nejdriv pryc!xD
neudalali jsme to, a jsem ted rad >jako kazda horizontalni kontura opticky rozsiruje >cimz imho ponekud vyssi "zadecek" astricky nabere na eleganci=))
co se tyka ceny kterou jste zde nahodili; je to dost vzhledem k diskutabilni kvalite - prijde mi to jako kus plastu polepeny chromovou paskou, pze ze spodu na te liste se zacina /odchlipavat/ >je to videt pri otevrenem zavazadelniku;)
Z22SE
Spis bych rek nekvalitne nastrikany jelikoz z blizsiho pohledu cca 10 cm jsou videt prasklinky a nejde to vylestit ani sidolem.win píše:cay,
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
sice nvm jak se /pochromovane/ prvky obecne vyrabi - ale to nastrikani se mi nak nezda..o,OJamoko píše:Spis bych rek nekvalitne nastrikany jelikoz z blizsiho pohledu cca 10 cm jsou videt prasklinky a nejde to vylestit ani sidolem.
prasklinek jsem si nevsiml, jen jak jsme rikal >to odchlipavani
zkratka mi to prijde jako kdyby to byla tato paska=) (i kdyz s nejvetsi pravdepodobnosti neni)
Z22SE
Ahoj, astřičku máš moc pěknou.
Akorát jsem pořídil tu samou ve stříbrný metalíze a černý kůži, r.v. 2002. najeto 54000 km, motor 2.2l, za 160 000 Kč i s opravou. Trošičku bouchlá na předek, kapota a blatník se dají opravit, musím koupit nový světlo a příčku. Dovezeno s Francie.
Měl bych jí mít do měsíce, takže se moc těším. Pak hodím fotečky až jí budu mít doma.
A za chvilku nás budete počítat i na druhý ruce.
Jinak zdravím všechny členy fóra!
Akorát jsem pořídil tu samou ve stříbrný metalíze a černý kůži, r.v. 2002. najeto 54000 km, motor 2.2l, za 160 000 Kč i s opravou. Trošičku bouchlá na předek, kapota a blatník se dají opravit, musím koupit nový světlo a příčku. Dovezeno s Francie.
Měl bych jí mít do měsíce, takže se moc těším. Pak hodím fotečky až jí budu mít doma.
-
- Kontaktovat uživatele:
vitej mezi nama a vitej i do klubu dovezenejch astruli z fracieghostrider píše:Ahoj, astřičku máš moc pěknou.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
takhle vypadá http://wlcak.rix.cz/astra1.jpgxpolstarekx píše:vitej mezi nama a vitej i do klubu dovezenejch astruli z fracieghostrider píše:Ahoj, astřičku máš moc pěknou.
Astra G coupe Z22SE