Tak jsem si koupil novou baterii co tam byla při koupi auta a to Varta 56Ah a problém stále přetrvává (i přes to už byla potřeba nová).
No a když jsem ji namontoval byl jsem nemile překvapen. Baterie stále svítí a po najetí pár km zhasne, ovšem cca před týdnem se již nevypíná posilovač řízení.
V pondělí, jsem již musel startovat přes kabely od souseda, jelikož ta stará byla úplně vytřískaná a dle autoelektrikáře alterrnátor dobijí na jedničku.
Ovšem dnes, když jsem namontoval novou baterii jak jsem již výše psal problém i nadále přetrvává (svítí kontrolka) a co se mi tam nově objevilo, že když mám zapnutou autobaterii (bez nastartování) tak někde v prostoru alterátoru to vydává divné zvuky jako by to snad chtělo bouchnout... Když nastartuji, tak ten zvuk to nedělá...
No podívejte se na to sami na videu a opravdu by mě zajímalo co to je...
VIDEO
Alternátor?
Re: Alternátor?
Opel Astra 1.4 16V r.v 98 66Kw
- Reklama
Špatně je minimálně to, že kontrolka dobíjení nesvítí už před startem.
Petr tady , anebo v jiném vlákně, popisoval, co a jak otestovat s odpojeným buzením alternátoru, jen bych se opakoval.
Tohle je třeba ověřit, abys měl jistotu, že je ok kabeláž. Pak řešit altík.
Petr tady , anebo v jiném vlákně, popisoval, co a jak otestovat s odpojeným buzením alternátoru, jen bych se opakoval.
Tohle je třeba ověřit, abys měl jistotu, že je ok kabeláž. Pak řešit altík.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ano, toho jsem se všiml taky že nesvítí baterie před startem a to se začalo dít až nyní, po tom co jsem tam dal novou baterii.
//EDIT: Tak dnes jsem přivezl Astru ze servisu a vyměnil regulátor a vše "ZATÍM" jde jak má...
//EDIT: Tak dnes jsem přivezl Astru ze servisu a vyměnil regulátor a vše "ZATÍM" jde jak má...
Opel Astra 1.4 16V r.v 98 66Kw