Problem s chodem motoru
Re: Problem s chodem motoru
Byly měněny vodítka ventily proste celkovy repas hlavy.
- Reklama
Vlasta G - hele zkus to z kopce rozjet někde na dvojáka až k omezovači a tam ho chvilku podrž, pak nech brzdit motorem, párkrát to udělej a pak sem napiš, že je vše O.k.... a neboj se toho ten motor ty otáčky snese v pohodě. Jestli jezdíš krátký trasy, tak to 16v nemaj moc rády, občas ho chce prohnat a nešetřit ho.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
mohlo by to vynechavani valcu ovlivnit to že když sešlpnu plyn a pustim ho ta při klesani otaček se ozývá stříleni ve vyfuku??????
že by netěsnily vstřiky???
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Netěsněj ti ventily.Vlasta G píše:mohlo by to vynechavani valcu ovlivnit to že když sešlpnu plyn a pustim ho ta při klesani otaček se ozývá stříleni ve vyfuku??????
denny píše:Netěsněj ti ventily.Vlasta G píše:mohlo by to vynechavani valcu ovlivnit to že když sešlpnu plyn a pustim ho ta při klesani otaček se ozývá stříleni ve vyfuku??????
hlava je po repasi ma najete zhruba 12000km
motor taky sem tam vytačím tak si myslím že to karbonem nebude.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Když myslíš....OK.
Já jsem přesvědčen podle příznaků a množství oprav těchto motorů \od začátku roku již 9.kus právě na dílně\,že zadrhávají ventily.U tebe nejvíc na 2.válci.
A nespálené palivo ti chytne při deceleraci až ve výfuku,proto to střílení do výfuku.
Já jsem přesvědčen podle příznaků a množství oprav těchto motorů \od začátku roku již 9.kus právě na dílně\,že zadrhávají ventily.U tebe nejvíc na 2.válci.
A nespálené palivo ti chytne při deceleraci až ve výfuku,proto to střílení do výfuku.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
deny uz mu to tu řikalo víc lidi ale kdyz chce hledat zavadu jinde tak at hleda... utratí víc peněz a stejně nic nevyřeši
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí