Nesvítí světla
-
Re: Nesvítí světla
no tak to je nějak divně, od vypínače světel tu mám vývody č. 6, 30, 56, 58K a 58R
- Reklama
-
a jinak sem to měl rozdělané a není vidět žádné poškození...
Až tak divné to není. Zmiňuješ 6, to je pro sklápění světel ( zatížení auta), jinak je to 58R a K, to jsem napsal blbě ( to je tak , když sedíš u jiného stroje a máš nečitelné schema) a 1 nebo 30 to je ten samý vývod.
Jestliže jsi ale uvnitř toho přepínače nenašel nic zásadního, nezbývá než výzkum a měření, kde se stala chyba
Jestliže jsi ale uvnitř toho přepínače nenašel nic zásadního, nezbývá než výzkum a měření, kde se stala chyba
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
rozdělal sem celý panel se zdířkama a myslel sem že se zhrozím... nějakej s prominutím kokot tam dával jakýsi relátko pro automatické rožnutí, jenže to prý po 3 měsících přestalo fungovat.... To sem se dozvěděl od minulého majitele... :-/
To snad ani není možný!!!!! Jen aby těch hrůz nebylo víc. Co třeba nějaký domácí alarm, nemá to taky??
Za to bych střílel.
Za to bych střílel.
To je na odstřel. Ale bud rád že máš kontakt na majitele. Já nevím kde bych hledal nákýho italiána.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
-
no tak sem moc nepochodil... Majitel mi dal kontakt na toho chlapa co to dělal, ale už nemá stejné číslo, takže se k němu nedostanu... Toto kdo vytvořil, panebože, urazit pracky!
Tak když to dobře dopadne kup nové relé a budeš mít automat. Když ne servis to jistí.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Hm, na to už je pozdě. Myslím na zabití autora. Předělat do původního stavu!! Odkud jsi?
-
Kousek od Brna... Ale ž se mi to povedlo vyřešit... Odpoledne sem si pohrál s měřákem a nakonec se mi to povedlo opravit... Ten bazmek se mi povedlo uplně vyhodit a světla svítí bez problémů...
No táááááááááááák Hlavně ať tam nemáš víc takových vychytávek