Věrnost značce OPEL :-)
- Reklama
tak predsa bolo to moje druhe auto hned po skodovecke aj ked bol hnilsi ako ta 120tka
Naposledy upravil(a) Marcel dne 29 zář 2006, 19:32, celkem upraveno 2 x.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já měl Kadett Kombi 1,6D, teď mam Astru 5HB 1,6 16V, jinak jsme doma měli ještě Rekorda 2,1D (převložkovanej na 2,3D), Rodiče mé přítelkyně mají Corsu C 1,0 12V , prostě samej OPEL a nikdy s velkejma problémama, vždycky spolehlivě dovezlo kam mělo a zase zpět.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
to je sice pravda,ta poslední omega byla fakt kára,dal jsem do ní plyn a nádrž na 80 litrů,byla v max.náloži,hodně drahej jablotron super muzika,nový kola za 50 zlatek,homol.folie no fakt echtový dělo,ale na mě to bylo už zbytečně velký,děti máme velký,každej už má svůj kočár a tak sem hupnul do astrule 1.6/16V A krom kůže taky vybavená a pruboval sem jí na D8 a šla na 2OO kulí taky i když jemně zapáchala ale je krásná a ve dveřích mám bílou kůži a dal jsem tam dobrou muziku,tak jsem celkem spokojenej,ale už jsem měl nabídku na rokstarou astruli za slušný zlatky, ale doma to neprošlo,páč manželce se líbí tahle
Já myslel že vystříknu jak meruňkovej knédl
Nenaděláš s rákoskou nic,když si vezme do hlavy že se jí něco líbí,tak bys kolikrát hodil tažný lano kolem krku a šel se projet
Já myslel že vystříknu jak meruňkovej knédl
Nenaděláš s rákoskou nic,když si vezme do hlavy že se jí něco líbí,tak bys kolikrát hodil tažný lano kolem krku a šel se projet
-
- Kontaktovat uživatele:
cus no tak toto je moje prvni kara, vzdycky sem jezdil rodicovskou 120kou, ale nasi to napravili koupili vectru pred rokem, bratr jezdil calibrou ale pak se vykaslal na opely a koupil audi TT hajzl
takze tak nejak oplaci jsme, ale rodina ze strany manzelky je na peugeoty tak se divim ze sem ji do toho myho opla vubec dostal
takze tak nejak oplaci jsme, ale rodina ze strany manzelky je na peugeoty tak se divim ze sem ji do toho myho opla vubec dostal
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: