on to měl majitel samozřejmě vše schované pod sedačkama,pokovené skla,takže do auta nebylo vidět,nic neměl vystavené,ale bohužel to odjelo i s autem.Ale souhlasím že bych to v autě nenechal,i kdybych měl chodit s krosnou na zádech třeba i v divadle

bundeles píše:No jo,
on to měl majitel samozřejmě vše schované pod sedačkama,pokovené skla,takže do auta nebylo vidět,nic neměl vystavené,ale bohužel to odjelo i s autem.Ale souhlasím že bych to v autě nenechal,i kdybych měl chodit s krosnou na zádech třeba i v divadle.Pokaždé když jsemv Praze,tak se k autu vracím s hrůzou.Zítra mě to zase čeká.
Práve preto som radšej kúpil nové auto, aj keď poľskú Astru Classic 1,4Dj.radim píše:Octávky jsou stočené skoro všechny! Najeté 130tkm a původně 200-300tkm...U Herce v Zelinkovicích je 15 Octávek a z toho 12 stočenych...dneska jsem se na to koukal...Ale z Bělorusku auto,to jsem ještě neviděl
vůz mám dovezený z dojč od někoho z FM. a nezdají se mi Km, ale jede bez problému.Dj.radim píše:Znám pár lidí,co to umí a ty sis o to říkal
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |