Abych nezakládal nové téma, tak svůj příspěvěk hodím zde, jedna se pouze o mou zkušenost se světly zn. DEPO s AE, nedávnou jsem zakoupil použité světla DEPO s AE, provedení černé, jakmile mi domu dorazily tak vzhledem k jechi zánovnímu stavu mi nic nebránilo abych je trošku prozkoumal

Po dlouhém zkoumání a rozebírání světel do posledního šroubečku musím konstatovat, že světla této značky jsou dost velký křáp! Jedná se o lacinou čínu a na provedení světel je to velmi ale opravdu velmi znát, jsou snad téměř celá z plastu až na pár vyjímek, kterými byla samotná čočka, ta musím uznat byla docela z kvalitního materiálu, jinak se jedná o poměrně jednoduchá světla, snadno opravitelná, jsem si však docela jist, že jejich životnost bude poměrně dost slabá. Rády se rozpadají, vypadly mi z nich samy od sebe angles kroužky, které podsvětlují laciné žárovky, štělovačí kolečka nastavení sklonu jsou taky z plastu, takže po vícero štelování se sjedou a prokluzujou, čelní plast je taky velmi laciný, při pokusu o vyčištění vnitřní strany velmi jemnou hadrou došlo k poškrábání samotného plasti, jako bych na to použil drátěnku

No a taky jsem musel obtáhnou celé světlo dookola ve spoji lepidlem aby se nerosily a nezatékalo do nich, taky ta černá barva vevnitř světel se z nich loupe, původně jsou celé asi z bílého plastu.
Co se týče samotného zapojení a kabeláže, tak tam je to vyřešeno vcelku dobře, akorát k nim zbytečně dodávají ten kabel s relé k těm AE kroužkům.
Píšu to tady pouze z důvodu, kdyby si je chtěl někdo pořídit aby věděl do čeho jde, tyto světla by byly drahé i jako nové za 2000,- tis. a nedej bože za 4000,- jak se dnes ještě někde prodávají, většinou už však jako výprodej, není divu...