kabrioletak píše:koukam,ze stojis na ceskobratrska u toho noveho bytoveho palace co se tam stavi,teda pokud se nepletu ale verim ze ne
Jo jo, to je Skanska - Nordica... přesně u te škaredé kostky, jsem si skoro sám takhle naložil auto To lešení bylo zbourané a naskládané za tím plotem, co tam je vidět...
jezdival jsem tam do firmy a parkoval jsem na miste kde ted stoji ten vytvor ale zduvodu toho noveho premosteni a tim padem se ste ulice stala slepa,tak se firma premistila tak uz jezdim nekam jinam.a jinak vytvor to teda je,jak delali na to zaklady tak to bylo veliky jak neco.hluboke a tak rozsahle jak prselo tak tam meli jezero
Tohle je můj služební vůz. Solaris Trolino 12 AC, ev.č. 92. Výrobní číslo Solarisu je 100, to jsem si domluvil v podniku, abych dostal já... Takové kulaťoulinkaté číslo. Cena 12.000.000Kč. To jen aby jste veděli, kolik stojí pořádná kára.... A na první fotce jsem já...
Přílohy
92.jpg (150.71 KiB) Zobrazeno 2585 x
92 - 01.jpg (212.33 KiB) Zobrazeno 2586 x
92 - 03.jpg (116.7 KiB) Zobrazeno 2579 x
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 16 led 2009, 21:58, celkem upraveno 1 x.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
To jsem tam dal jen kvůli focení, kdyby to viděl podnik, bylo by tytyty! To je jen tak. Divadlo je ta budova za vozem.... S těmi věžičkami..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Zajímalo by mně Radoši jak je možné že na té první fotce /divadlo/ nejsou vidět žádní lidi? Vždyť to je střed města,pořád je tam spousta lidí a teď v době focení nikdo-bylo snad před náletem? Všichni v bunkru? Nebo jsi je nějak smázl?