No sice to sem nepatří, ale tak pro odlehčení husté atmosféry: jde cigán do penymárketu a povida mate pistole prodavač říka : nemame . cigan : a samopali ??? prodavač : taky ne . cigan : a nože?? prodavač:taky ne . tak cigán jde ven podíva se do vílohy a rozzuřeně vlítne do penymárketu a křičí co mate proti ciganum a prodavač odpoví : pistole , samopali a nože
Chlapy mate trocha pravdu, ale ani ty Cigani za to celkem nemuzou (nechci se jich zastavat), protoze ja si myslim, ze pokud ty same vyhody daji urcitym lidem tak toho budou taky zneuzivat.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Slag píše:V tom případě si nech přepsat nick na "Hřýbek".
Mhm, tak vidím že jsem pochopil správně, ale ty jsi vtip nepochopil vůbec a cigána jsi asi nikdy neslyšel mluvit.
ale že jsi to nepochopil ani ty Frydex, tak to čumím, dyt kolem sebe musiš ty ostravské černochy slyšet pořád.
no vzledem k tomu že sem bydlel v nuslích dost dlouho nato abych viděl co uměj je mám fakt rád nadruhou stranu mám i dost dobrý kamarády za který bych se postavil jenže víc je bohužel těch s jinou mentalitou