1.4 16V ma 66Kw a 1.6 16V ma 74KwAstra - R@SAG píše:1.4 16v a 1.6 16v Twinport má 55kW od výroby, tak že 61 je zbytečně hodně, ale pokud jí máš za dobré finance, není co řešit.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
1.4 16V ma 66Kw a 1.6 16V ma 74KwAstra - R@SAG píše:1.4 16v a 1.6 16v Twinport má 55kW od výroby, tak že 61 je zbytečně hodně, ale pokud jí máš za dobré finance, není co řešit.
nevím já mám tuto astru něco přes 2 roky a jak dlouho s touto baterkou v ní jezdil předchozí majitel to netuším.Lucky píše:Jak dlouho vydržela? Rozhoduju se mezi ní a Akumou.
spermin píše:zkušenosti jsou, i tyto baterie se musí kontrolovat a dobíjet, někdy oko oslepne, a potom je třeba dolít destilku,Lee-one píše:Tohle je taky z Oplu. Měnili ji po bouračce. Bosch to ale není, spíš nějaká neznámá značka. Kamarád říkal že je prý nějaká samodobíjecí, má nějaký kontrolní okno který mění barvu podle stavu a taky nemá žádný otvírací špunty (jak jsem zvyklej na dolití vody). Tak jestli s ní třeba nemáte zkušenosti. Nikde se nesvítilo, vše bylo vypnuto. Jen hodinyTakže mi připadá 6 dní stání za trochu rychlý vybíjení.
a úplně normálně se dobíjí, pokud by byl šparný alt, měl by řidič ruce jako ruský tankista za II světové![]()
dolívací špunty jsou pod tím štítkem, ale je li na ni záruka, dej ji do servisu. hoď foto.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |