No já taky doufám že ti to vyjde..rychlyradim píše:jen at mi sakra výjde ten víkend a dostanu se na ten srázek tu nálepku bych si také určitě koupil...

No já taky doufám že ti to vyjde..rychlyradim píše:jen at mi sakra výjde ten víkend a dostanu se na ten srázek tu nálepku bych si také určitě koupil...
Souradnice: Loc: 49°10'12.25"N,16°35'55.21"ESršeň píše:Koľko Vás tam teda príde? Mám to nejakých 200 km, tak by som sa teda stavil na kus reči. Len mi prosím dajte polohu pre GPS, vôbec to tam nepoznám. A nie je to o 16.00 neskoro? Predsa len už okolo 17 je tma.
No nevím kolik se nás tam sjede... Ale posledně nás bylo 6Sršeň píše:Koľko Vás tam teda príde? Mám to nejakých 200 km, tak by som sa teda stavil na kus reči. Len mi prosím dajte polohu pre GPS, vôbec to tam nepoznám. A nie je to o 16.00 neskoro? Predsa len už okolo 17 je tma.
No nekecej, bude dalsi automatka? Tak to je superSršeň píše:No počkaj, ja tam idem hlavne kvôli tebe. Som zvedavý na tvoj automat a chcel by som ho porovnať. Tak sa snaž prísť.
Jak to jde v práci Luke?Lukas G. píše:No nekecej, bude dalsi automatka? Tak to je superSršeň píše:No počkaj, ja tam idem hlavne kvôli tebe. Som zvedavý na tvoj automat a chcel by som ho porovnať. Tak sa snaž prísť.
Hahááá..Tak to je pohodička..Lukas G. píše:Šéf v poho, kecali jsme asi tak 40 minut. Hlavně o práci a taky o hovadinách.
Není to špatnej nápad, kamoš už tady na netu sleduje různý auta a když jsem mu říkal o tom, že by to mohlo být i logo, tak říkal že to bude super. Prý něco vymyslí a aspň po dlouhé době bude zase kreslit.Dark píše:Hahááá..Tak to je pohodička..Lukas G. píše:Šéf v poho, kecali jsme asi tak 40 minut. Hlavně o práci a taky o hovadinách.Co říkáš na ten mlj nápad s logem?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |