Taky mě to napadlo...Ale na tohle nemám moc povahu... A ono hlavně moc aster nemá 14" kola...... No a o ceně 600+ za kus vím... Spíš to je tak 750 za kus...Což je drsnej ranec... A hlavně.. Mít 3x starou poklici a jednu krásnou novou zářící...To by bylo strašný
Jasně že to znám...... Ale vás by to taky pěkně vytočilo.. Před nějakým měsícem mi oberou z kole krytky ventilků...Teď poklici... Moc sem to ráno neprohlížel,ale vsadil bych se, že někdo chtěl spíš celé kolo ale zabrzdil ho bezpečnostní šroub... Třeba budu mít taky povolený šrouby..Co já vím? Každopádně vím, že se dost nadřel při sundávání té poklice. Šly mi dolů šíleně těžko.
Phrz píše:ukradni ji taky ale ne mě co jsem se ze zvedavosti ptal ve autostaiger tak cena jedne teto poklice zacina na 600kč, jsem se tam zacal smat jak blbec
šak ehm obyč lidi to takto dělaj..kradou si navzájem puklice a antény...
new-name píše:teď koukám na tu anténu, to si radši koupim novou od souseda za cca 50 káčé
ode mne si už taky někdo jednou koupil.....aniž bych o tom věděl.....
tedy ehm nejen ode mne ale asi na té ulici od 10 aut...asi nějaký anténový blázen...
mě anténa naštěstí ještě drží..ale asi před dvěma měsíci sousední astra přišla o anténu... ale naštěstí ji bud nepotřebuje a nebo si koupil.. nějak jsem to nesledoval....
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
my jsme byli dneska se Záfou v OPELu v Břeclavi, nechali jsme si dolít hydr. olej do serva (4dcl) a udělali nám i zmní prohlídku s výsledkem: špatný pravý čep řízení, špatné výfukové potrubí (střední a zadní kus), no spočítali mi to na cca 17 táců s tím, že do konce roku je na to sleva 30%, jenže nějak pozapomněli na Vánoce
17tis? Že mě to vůbec překvapuje, když to bylo v autorizáku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nojo, vejfuck je draha sranda. Pak ten cep + geometrie .... no a v autorizaku kam jezdim ja uctujou 80 za najeti auta na dilnu (ikdyz tam zajedu ja, bo mi nekdo samozrejme musi ukazovat, kdyz najizdim na rampu) a 80 za pristaveni auta pri prevzeti