![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- Reklama
Hele ja taky musim predtim sthnout Liberec, C. Lipu a Melnik, a na Astre bude zrejme taky jen ten prach, ale prijedu. Tak bys mohl na chvilku dorazit taky, no ne?AstraDTI píše:Ja nejspis nedorazim, mam nejaky drandeni po vlastech ceskych (stejne neni krom spiny na moji astre nic k videni) ... ale Milovice si nenecham ujit.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam budu taky jen na chvili, ale lepsi nez nedorazit
Rodina ma prednost, ale bude tam se mnou takze je to ok ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja s tim pocitam, ne ze tam pojedu akorat pro benzin. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
Ahojte "Astráci",
kedže som sa tiež stal majiteľom takéhoto skvelého autíčka, rád by som sa zučastnil chystaného minisrazu - príspevkov je tu síce viac ako dosť, ale nenarazil som na to, od ktorej hodiny sa budete stretávať a neláka ma zasa celý deň "prežiť" na parkovisku.
Je teda stanovený aspoň približný čas ?
Dík
kedže som sa tiež stal majiteľom takéhoto skvelého autíčka, rád by som sa zučastnil chystaného minisrazu - príspevkov je tu síce viac ako dosť, ale nenarazil som na to, od ktorej hodiny sa budete stretávať a neláka ma zasa celý deň "prežiť" na parkovisku.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Je teda stanovený aspoň približný čas ?
Dík
- BossMeloss
-
- Kontaktovat uživatele:
zejtra ve tri sem tam, pocasi vypada ze by melo byt ok
ucast by mela byt taky v poho takze neni co resit
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS