ahoj.Zjistil jsem další "problém"...Kdyý se chci podívat na převodovku přes OP-COM tak mi to jakoby nekomunikuje (jenom ta převodovka jinak všechno jde jak má)..Dám transmission a pak tam je nějaké číslo a písmena /CAN a když na to kliknu tak tam naskočí ta tabulka kde je fault codes ,messauring block (nebo tak nějak) atd.. ale ty položky jsou zašedlé a nejde na ně kliknout.. tak vás prosím o rady jak se tam mám dostat(pokud to vůbec jde).Dík
Co máš za převodovku?? Jestli manuál, tak tam snad není co diagnostikovat. A transmission je tuším pro display, rádio.. (ale teď si fakt nejsem jistý, co v té položce je)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
mám manuální řazení..nevím jen jsem se chtěl zeptat jestli to jde..(moc tomu nerozumím ) nevím jak se to píše ,ale tak nějak podobně tak když tam není co diagnostikovat tak nic no.. dík
Normálka ti to bude fungovat tento konktor je stejný na všech Oplech od 1996, ale asi mimo Astry F některých modelů na ty potřebuješ tu redukci jako na Vectru A.
Mám obě auta AG i VB normálka to funguje .-)
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
GreBeeN píše:mám manuální řazení..nevím jen jsem se chtěl zeptat jestli to jde..(moc tomu nerozumím ) nevím jak se to píše ,ale tak nějak podobně tak když tam není co diagnostikovat tak nic no.. dík
Mech převodovka nemá žádnou jednotku-nemáš s čím komunikovat.Max tak se svoji rukou na šaltru.
Diagnostika je pouze pro automaty a easytronic/mechanika s el řazením/.
hale jde Op-comem programovat počitadlo celkovych Km.. kolikrat chcem.. protože co vim tak Tech to umí jen jednou kdyz sou budiky nove tak se tam naprogramujou Km a pak na další programovaní to nepustí..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí