Mobil s dotykovým displejem
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Re: mobil s dotykovým displejem
Shimmeron - jak jsem psala, data na pozadí i synchronizaci jsem vypnutou měla. Stejně tak jsem měla vypnutý datový roaming. A i tak to něco stahovalo, ale co, to nevím.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
SHIMMERON: stačí, když ten widget bude červený, pak neprojde ani bit/s 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Je to tady skoro samé HTC to je fajn ale já mám vyhlédnutou Nokia C5 03 dá se u of distributorů pořídit už za 4000 kč ,no prostě se mi líbí .Jsou tady nějací majitelé a jak jsou spokojení ,ale neřešte zastaralý OS o ten mi zas tak moc nejde .Dík
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
Ja mám N5230, čo je predchodca spomínanej C5-03. Tú má kolega a je veľmi podobná, ale krajšia
. S mojou 5230 som veľmi spokojný. Predtým som mal klasický SE K610i - super mobil, ale na túto Nokiu nedám dopustiť a peäť ku klasickému (nie smartphonu) by som sa nevrátil. Teraz som s ňou ako navigáciou prešiel cca 1500 km na dovolenke - bez chyby
. Fotky v pohode, video super (C5-03 má horšie video). Doporučujem, aj keď HTC je isto oveľa lepší, ale za tie peniaze nemá konkurenciu. Hlavne ak si mal obyčajný mobil, budeš ňou očarený
. Nerozmýšľaj - kupuj.
A na reči, že HTC a iné mobily sú lepšie nedaj, lebo sú aj za iné peniaze
.
Mimochodom mám ju cca 1 aj niečo roka a zatiaľ v pohode.

A na reči, že HTC a iné mobily sú lepšie nedaj, lebo sú aj za iné peniaze

Mimochodom mám ju cca 1 aj niečo roka a zatiaľ v pohode.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
palix: Obdivuju. Jak už jsem tu psal, mam ji taky a je to tragédie
.
Dotykovej dispej dotykává jen když má člověk dlouhý nehty, celkově mě se*e uspořádání a logika celýho telefonu. Když někomu volám a hovor poté skončí, seznam zůstane "otevřený", dokud se tam člověk nevrátí a nedá KONEC. Takhle je to se všim, vše je nutné ukončovat ručně. Proč. Byl jsem (na 5310 XPress) zvyklý mačkat červené tlačítko, např. při přijatých zprávách. Přečtu zprávu, červený, šup na plochu. A u 5230? Stačí tohle udělat u tří věcí (zprávy, hovory, kalkulačka...) a telefon se sekne, protože má otevřené tři aplikace. A opravdu mě se*e proklikávat se zpátky a vše ukončovat.
Navigace? Je to jediná navigace, která dokáže 10 minut mlčet, než začně cokoliv dělat. Poměrně dlouhá doba... A když má "svůj den", naviguje se zpožděním. Tzn. přejedete křižovatku a ona řekne "zahněte vlevo"
.
Další boží je věc je absence funkce "použít číslo". Resp. ona tam je, jen je úplně k ničemu. Stává se mi to denně, ukážu na přikladu z dnešního rána
. Přišla mi SMS od kolegy: "To číslo na ně je 722123456. 4x jsem mu volal, pořád nic." Chci na uvedené číslo zavolat, proto dám "použít číslo". A ehjle. K číslu se mi přidala čtyřka, jelikož mu 4x volal. Žádný problém, u 5310 jsem dal "upravit číslo" a umažu čtyřku. U 5230? Těžko... Takže přichází papírek, tužka...
A nebo internet v mobilu
. Seznam mail a čtení mailů je vážně porod
. Člověk si to musí zvětšit na úplně nejvíc a stejně po kliknutí na jednotlivý mail mě to přesměruje na nějakou reklamu nahoře, protože jsem si na ní kliknul (najednou jí to označí)... Zajímavé.
Oproti 5310 je 5230 pro mě krok zpět. Tohle mě vážně neoslovilo...

Dotykovej dispej dotykává jen když má člověk dlouhý nehty, celkově mě se*e uspořádání a logika celýho telefonu. Když někomu volám a hovor poté skončí, seznam zůstane "otevřený", dokud se tam člověk nevrátí a nedá KONEC. Takhle je to se všim, vše je nutné ukončovat ručně. Proč. Byl jsem (na 5310 XPress) zvyklý mačkat červené tlačítko, např. při přijatých zprávách. Přečtu zprávu, červený, šup na plochu. A u 5230? Stačí tohle udělat u tří věcí (zprávy, hovory, kalkulačka...) a telefon se sekne, protože má otevřené tři aplikace. A opravdu mě se*e proklikávat se zpátky a vše ukončovat.
Navigace? Je to jediná navigace, která dokáže 10 minut mlčet, než začně cokoliv dělat. Poměrně dlouhá doba... A když má "svůj den", naviguje se zpožděním. Tzn. přejedete křižovatku a ona řekne "zahněte vlevo"

Další boží je věc je absence funkce "použít číslo". Resp. ona tam je, jen je úplně k ničemu. Stává se mi to denně, ukážu na přikladu z dnešního rána

A nebo internet v mobilu

Oproti 5310 je 5230 pro mě krok zpět. Tohle mě vážně neoslovilo...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

samsung galaxy ace
samsung nexus S
samsung galaxy w nebo s
ber androida... na lepsi si zvyknes rychle, neboj 

to se nebojim
zase se nerad učim nový věci

Nexus S je prezlečený Galaxy S inak ja mám Galaxy S(i9000) a som spokojný nič mi nechýba.
Určite sa vyhýbaj Galaxy S Plusku má to len rýchlejší procesor (ktorý je úplne zbitočný-marketing...) a vďaka tomu aj problémy s výdržou batérie. Ja keď na svojom Galaxy S nič nerobím len volám, píšem sms, občas wifi tak dám 4-5 dní. (samozrejme nezabúdaj na úplne zníženie jasu displeja to odporúčam všetkým dotykačom na zlepšenie výdrže). Hej a ak máš na Galaxy S (Nexus S) tak na galaxy ACE sa vyprdni to je nižšia rada...

Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
oproti symbianu ti to jednoduchosti prijde, jako hracka pro male deti
ja ten symbian nenavidim do ted... nikdy sem mu na chut neprisel
jo a mam obyc tel. bez os... to jen jako, abych nevypadal jako naky hater, co ma treba androida 

no mě simbian zase tak neva ale to je asi tim že sem nikdy nezkusil androida, ale je fakt že to neustálý sekání a pomalý načítání čehokoliv nebo samovolný resety už mě žerou
kamarad na nej taky nedal dopustit, pak koupil HTC s androidem a uz by nemenil 

- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ja tedka přemejšlím o koupi Galaxy S 2 

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já koupit HTC a dal si do něj androida sám.ála píše:kamarad na nej taky nedal dopustit, pak koupil HTC s androidem a uz by nemenil

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Mám N8 a sem na prosto spokojenej
hlavně foťák ten je luxusní ... 

5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770