Ale musim souhlasit s Opličkem , to jídlo opravdu stalo za Hov..no .

Ale možná byl kuchař nemocny a zastupoval ho udržbař

Jinak : Sraz -- 1
Jídlo -- 5
kuchaře se musím zastat chudák okolo půl osmé už na to neviděl a běhal do stanu z každýn kusem masa jestli jealpin.. píše:Tak sraz byl super a lidi taky sranda byla ...ze Defe..a Skuti jinak jidlo hruza a des a gril byl super ale koncil brzo takze kuchare by to chtelo vimenit...jinak sraz suuuper
si sa ponahlal chlastat do senku sa priznaj!!!!!oFF píše:Ale ja som nesiel na ziadny hrad, ja som isiel domov. Mal som potom od teba neprijaty hovor, ale to som bol ja uz daaavno na slovensku. Nechcelo sa nam zdrziavat tym hradom, nam stacila ta Zamocka Zahrada.
Separoval jsem se, protoze me bolela hlava a chtel jsem chvili klidu = byt mimo dav = byt mimo hluk!oFF píše:Ale ja som nesiel na ziadny hrad, ja som isiel domov. Mal som potom od teba neprijaty hovor, ale to som bol ja uz daaavno na slovensku. Nechcelo sa nam zdrziavat tym hradom, nam stacila ta Zamocka Zahrada. Ruprecht a ked uz ide o to nemusel si sa separovat, kludne si mohol ist s davom. Potom to takto dopadne. A pri vychode z parku sme stali hodne dlho a potom aj pri obchodoch so suvenirmi.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |