Ty vado Leo to je fakt humus. NEzlob sena me ale uz jsem semusle ozvat.Leo píše:http://www.tuning.cz/a62:chiptuning/
je mi to jedno, jen je to podle mě blbost, že vám řekne, že to má 82 kw a to je vše? řekl aspon v jakejch je to otáčkách? jakej to má ted krouták a kde je položenej? asi neřek když nemá brzdu kde by to změřil...
s čipem souhlasim u turba, tam daj vyšší tlak a je to
nechci se hádat zda je čip dobrej nebo ne, na netu už bylo takovejch diskuzí mnoho velmi mnoho, jsou zastánci a odpůrci
Samozrejme se to ODBRZDENE nemam. Radeji ale reknu ze to ma min i kdyz si myslim ze to prida vice. Pokud by jsi vedel co to vubecje palivova trojrozmerna mapa a proc to je mapa a ne graf asi by jsi takove zvance tady neplacal . Nic nemas podlozene vsechno zacinas a koncis slovy podle me a kdyb a myslim si . Oki mysli si a svez se. Nerikam ze jsme sezral vsechnu moudrost. U nekterych motoru jsme ani nevedel kde je presne jednotka , Ale NA CO ?? Vim jak stahnout, upravit a znovunahrat soft do ni a za me hovori vysledky a spokojeni lidi a ze jsem jich nacipoval desitky. Za tebe mluvi jen slepe placani. Prosimte uz toho nech, je to trapne.
Bukac - co cipuje za lidovku i benziny. JEste omluva nekterym klukum co jsem jim slibil cenu 3000 a uctoval jsem 3500 - verejneto tady pisu, nemam zajem nikoho odrbavat. Naplne mi pocita slovak ktery se tim zivi - konzultujeme to spolu ukazuje mi mapy a zasvecuje me do tho. Na rovinu rikam ze ted bych si na kompletni upravu sma netroufnul, v kazdem typu motoru jsou veci na ktere on vi presne kam a jak sahnout. Nojo kdyz jeho zamestnanim je vyvoj tohoto software pro nove jednotky....NEhazu machra, neslibuju, radeji reknu ze to budenadvakrat a udelam to nadvakratnezabych neco pokazil. Sam mam sva auta nacipovane obe dve. Takze tomu asi VERIM take.
TOt vse.
Bukac