Jaky typ brzdoveho oblozeni??Desticek,kotoucu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky typ brzdoveho oblozeni??Desticek,kotoucu?
no mne to povedali asi preto ze tam robi kamos jak moze mat podla EPC bubny ked ma kotuce ? alebo nevie ze ma bubny ?
- Reklama
vieme ze nemame bubny lebo to auto bolo vyrobene pre japoncov a ty museli mat nieco viac nez my bezni europania...a vidime co je na zadnom kolese
astra g-combi-1,7DTi 16V 55kw r.2001
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Pre Japoncov asi neeee. To bys měl volant na druhé straně
tak ma zas nachytali...asi ako s celym autom
astra g-combi-1,7DTi 16V 55kw r.2001
Tvoje auto bylo vyrobené v Ellesmere Port, v UK. Ale pro který trh, to nevím...
Žádná zvláštní výbava.
Žádná zvláštní výbava.
END
neviete aky je rozdiel medzi tymito doskami ferodo:
FE FDB1293 brzdové platničky FERODO PREMIER
FE TAR1293 brzdové platničky FERODO TAR prevedene FE FSL1293
FE FSL1293 brzdové platničky FERODO SL (TARGET)
je to z autokelly, kotuce chcem ferodo, tak k nim neviem ake platnicky. Chcem makke, nech brzdia
dik
FE FDB1293 brzdové platničky FERODO PREMIER
FE TAR1293 brzdové platničky FERODO TAR prevedene FE FSL1293
FE FSL1293 brzdové platničky FERODO SL (TARGET)
je to z autokelly, kotuce chcem ferodo, tak k nim neviem ake platnicky. Chcem makke, nech brzdia
dik
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Cau chlapaci, ja mam na "Kočičce" SACHSy, desky i kotouce a jsem naprosto spokojenej, prestim jsem mel Ferrodo Performance a na normalni jezdeni mi nevyhovovali. Brzdili dobre az pri vysoke teplote tudiz pro ty kteri vecne nezavodi to neni nejlepsi volba....
- denny
- Kontaktovat uživatele:
A kde se kupují destičky a kotouče SACHS?????
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Elit nee.Ti mají jen tlumiče a spojky Sachs.Desky mají hlavně Textar,pak RH,kotouče hlavně Brembo.
O kotoučích a deskách SACHS zde slyším poprve,tak se ptám.A to už montujeme i destičky Barum/levnější značka Ate/.
O kotoučích a deskách SACHS zde slyším poprve,tak se ptám.A to už montujeme i destičky Barum/levnější značka Ate/.
denny píše:A kde se kupují destičky a kotouče SACHS?????
Ježiši chlapy ja sem debil.... Dělal jsem objdednávku dílů na kolo a popletl jsem to, jak jsem psal SACHS k věcem na kolo tak mi to nějak utkvělo v hlavě a asi i v rukách a napsal jsem to místo BOSCHe, nevím proč. Proto se všem omlouvám a to hlavně těm co jsem jim zamotal hlavu. A protože tu padl i název TEXTAR tak bych se chtel podělit o zkušenost. Taky jsem je vyzkoušel, jsou o maličko dražší než BOSCHe ale ja bych řekl že BOSCH je lepší... Je to můj názor.
Protože najedu ročně okolo 35000km a destiček vystřídám i několikatery za rok tak myslím že můžu trošku posoudit.
Takže ještě jednou SORRY a mějte se,....
Já si na Coupe dozadu koupil kotouče FERODO FE DDF1044 a obložení THERMO QUIET - FERODO FE FQT1294 a jsou úplně na nic když ne na hovno. Už mám na nich 8000 km a stále pískají jak autobus a když brzdím delší dobu ze 220 tak se teplotou zkroutí a začnou šíleně mlátit, pak se zase dorovnají, ale je to hrůza... hned jak byly nově namontované,tak oba v jednom místě dřeli o destičky.. takže proboha se tomu všichni vyhněte...
Astra coupe BERONE - 2.2 16v 147 koní, 17´´225/40, interiér černá kůže, 4x airbag, ABS, ESP, Bertone sportovní podvozek, sportovní sedačky, Remus zadní tlumič, Tempomat, vyhřívaná sedadla, bord PC, CD changer, klimatizace....
Tady je vidět že někdy i kvalitní věci stojí zahovno.... Já to říkám furt....
ked jazdis 220 tak si si preco nekupil sportove kotuce. Tie by sa ti nemali prehrievat a krutit. mal si skusit DS performance od feroda
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA