Diagnostika OP-COM
Re: Diagnostika OP-COM
Mám problém s op-comem,včera jsem zakoupil,nainstlaloval na win7 vše se zdálo OK,ale po připojení k vozu nahlásila diagnostika chybu USB drive.Poraďte co s tím mám verzi softu 090714.
- Reklama
zkus ten novy OP-COMRadar píše:Mám problém s op-comem,včera jsem zakoupil,nainstlaloval na win7 vše se zdálo OK,ale po připojení k vozu nahlásila diagnostika chybu USB drive.Poraďte co s tím mám verzi softu 090714.
nebo mozna nemas dany obladac ke kablu
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/5861836/op-com-china-08-2010-rar
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010
Dá se pomocí op-comu nastavit volonoběžné otáčky?
Opel astra F combi 1,6 - X16SZR manželka,Opel astra G combi 1,6 - X16XEL v mém užívání
To Ti neporadím, koupil jsem to teprve před pár dny.
Ale už to mám nainstalováno a funguju S původním ovladačem to nechtělo běhat, ale s čínaklonem naprosto v poho Takže začínám zkoušet, co se z toho OP comu dá vyrazit
Ale už to mám nainstalováno a funguju S původním ovladačem to nechtělo běhat, ale s čínaklonem naprosto v poho Takže začínám zkoušet, co se z toho OP comu dá vyrazit
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Pak dej někdy vědět jak daleko jsi a co všechno už umíš... Taky to mám krátce a učím seAlzafir píše:To Ti neporadím, koupil jsem to teprve před pár dny.
Je to "nový svět" Vyčtení registru závad, live data, to už mám zmáknuté. Zrovna znovu objevuju excel na grafy ( tak nějak jsem to pár let nepoužil a co se toho dá zapomenout...), abych viděl chod motoru jakoby živě. Samotná tabulka není špatná, ale kombinovaný graf je lepší
Všechno jsem během odpoledne ( asi hodiny) stejně nestihl projít. A to jsem zatím jen stál, takže ABS data příště.
Všechno jsem během odpoledne ( asi hodiny) stejně nestihl projít. A to jsem zatím jen stál, takže ABS data příště.
Tak se to podařilo,opravdu byla chyba jen v oladačích.Je to perfekní co všechno jde s op-comem dělat.Zátím jsem si ověřil stav km. a byl jsem překvapen,stav seděl. Moc ti díky za radu zdeninezdenin píše:zkus ten novy OP-COMRadar píše:Mám problém s op-comem,včera jsem zakoupil,nainstlaloval na win7 vše se zdálo OK,ale po připojení k vozu nahlásila diagnostika chybu USB drive.Poraďte co s tím mám verzi softu 090714.
nebo mozna nemas dany obladac ke kabluKód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/5861836/op-com-china-08-2010-rar
Nerád ťa sklamem, ale u astryG/zafiryA skutočný stav km nijako neoveríš.
To ne , jen ten na tacháči.
Ale dotaz: dnes jsem připojil diagnostiku a na stránce ABS mi sice vyčetla 0 chyb, ale měřící body nenačetla ( jako napětí, točky kol atd.) Chová se vám to stejně nebo je něco špatně??
Ale dotaz: dnes jsem připojil diagnostiku a na stránce ABS mi sice vyčetla 0 chyb, ale měřící body nenačetla ( jako napětí, točky kol atd.) Chová se vám to stejně nebo je něco špatně??
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
diag teda nemám, ale selským rozumem - nejedná se o údaje z kategorie live data? když stojíš tak to asi otáčky ukazovat nebude ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To jo, ale i když stojím, mělo by to psát nuly nebo tak něco.
Nicméně jsem na to přišel, funkce ABS+ TC není přístupná v tomto menu, ale o řádek dál, v diagnostice ESP. Tam to funguje a po prokousání se live daty jsem poznal, kdy auto za jízdy zatáčí
Je to fakt maso, co diagnostika dokáže
Nicméně jsem na to přišel, funkce ABS+ TC není přístupná v tomto menu, ale o řádek dál, v diagnostice ESP. Tam to funguje a po prokousání se live daty jsem poznal, kdy auto za jízdy zatáčí
Je to fakt maso, co diagnostika dokáže
Nemáte někdo výpis kodů s nějakým podrobnějším popisem - třeba Kód popis - možné příčiny - doporučená oprava? Někde jsem to viděl ale nemlžu to najít....
Myslíš tohle? https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... dy#p276043
Tak OP-COM je uz doma. Original soft (samozrejme) nefunguje na Win 7, 64bit. Ale CHINAn ano.
Je k tomu aj nejaky manual? Alebo je to len o chybovych kodoch a live data?
Je rozdiel medzi cinou a originalom?
Je k tomu aj nejaky manual? Alebo je to len o chybovych kodoch a live data?
Je rozdiel medzi cinou a originalom?
Opel Astra G 2.0 DTI Y20DTH 2001/11, 5dv.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
a kolko si dal za original ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí