No na fotce se mi taky líbí, ale kdo má dobrý oči tak na zadním sloupku vidí flek, a ty fleky jsou po celém autě, barva je špatně rozleštěná a jdou vidět přechody. Dnes jsem pro začátek koupil kola, bohužel bez nízkoprofilů. Málo vidět příště se nechám cvaknout nahatej, abys lépe viděla
Brruno1 píše:No na fotce se mi taky líbí, ale kdo má dobrý oči tak na zadním sloupku vidí flek, a ty fleky jsou po celém autě, barva je špatně rozleštěná a jdou vidět přechody. Dnes jsem pro začátek koupil kola, bohužel bez nízkoprofilů. Málo vidět příště se nechám cvaknout nahatej, abys lépe viděla
ty jo to je pristup..... to souhlasim kdyby byl takovej kazdej heheee
Tak o víkendu se chystají finální ůpravy takže snad budou fotky, dnes astřička dostala stavitelnej podvozek od KW, svíčky Denso Iridium, mlhovky, multifunkcni volant, radio VDO Siemens, Angel Eyes o víkendu přijde nové čelní sklo nová barva a snad mi zbude i na folie.
Brruno1 píše:Tak o víkendu se chystají finální ůpravy takže snad budou fotky, dnes astřička dostala stavitelnej podvozek od KW, svíčky Denso Iridium, mlhovky, multifunkcni volant, radio VDO Siemens, Angel Eyes o víkendu přijde nové čelní sklo nová barva a snad mi zbude i na folie.
čau, kde si sehnal mlhovky?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Trošku se to vše spozdilo tenhle týden bych měl mít fotky( hned je někomu pošlu ať je sem hodí, hodil bych je sem sám, ale než se mi to vše načte tak mi většinou spadne net ,, zas... T-Mobile).
A jestli ta otázka byla pro mě, tak ne nejsem z Nerátek, jsem z Mostu a pracuju v Boleslavi!