Panove, prekvapujete me, toto bych od Vas necekaval . Samozrejme takto to u nas doma neprobiha a do lednice lezu jen pro jidlo pripadne pivo. Lednice je majetek manzelky, jeste bych ji pak musel umivat, kdyz se namrazi . Jinak ta slecna/pani by stala za hrich.
Osobne se mi ty male chromove krouzky libi, asi je to tim, ze uz mam originaly na budicich a je to efektni, hlavne v noci a za sera, kdyz se v tom odrazi svetlo z podsviceni. Casem si je tako poridim.
tak jsem se dneska byl ptat v oplu na tu cenu tech obroucek a stoji cca 830kc...ale vtech autodoplncich je ta cena mnohem lakavejsi,takze diky za radu,sam bych to tam asi nenasel
valda píše:
Myslím, že by to bylo strašně smutné, kdyby se nám všem líbilo to samé. Jen si to zkuste představit. Jde přeci o vkus každého.
Valda.
me se treba libi ty vokolo budiku. ty planuju tam dat
Taky jsem si je chtel dat kolem budiku, ale na cernych budicich se mi moc nelibily.... tek jsem planoval koupit bile polepy budiku a ramecky, aby to vypadalo, tak, jak se mi to libi... ale nakonec jsem zjistil, ze mi nebudou svitit cisla a jen okoli... takze jsem na konec jen zmenil podsvetleni kompletne a je to...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
R.A.Y. píše:to SyncMaster a nemáš foto? Jinak s těch autodoplňků jsem si kupoval kroužky kolem budíků (ty co jsou v odkazu) a pro váhavé je to opravdu hliník....
souhlasím,je to leštěný hliník,já již pracuji na objednávce objednám obojí zároven,jen se stále děsím toho rozebrání tý přístrojovky
R.A.Y. píše:to SyncMaster a nemáš foto? Jinak s těch autodoplňků jsem si kupoval kroužky kolem budíků (ty co jsou v odkazu) a pro váhavé je to opravdu hliník....
souhlasím,je to leštěný hliník,já již pracuji na objednávce objednám obojí zároven,jen se stále děsím toho rozebrání tý přístrojovky
jsem byl já,tak nevím proč zaškrtávám to automatické přihlášení,jak se nepodívám,nepřihlásím,tak je z toho anonym.