Salámovo Coupe Bertone Z22SE
- Reklama
No to mě po...r. Tak uz vim po cem mám v Ostrave koukat. Mooc fešná at jezdí.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- kabrioletak
ahoj tak musim pochvalit pekna astra.muzu se zeptat zda jsi to nekoupil v bazaru u oplu jak se jede s poruby do centra pod mostem?nebod jak jsem prodaval kadeta tak me ten chlapek co to tam vede,daval kadoura na prodej v opelu na strankach a videl jsem ze tam ma tohle kupe.vsechno co tam mas a i kylometry sedi.mel to tam stat docela dlouho a i dlouho po prodeji kadeta.coz je uz pres dva roky.ale bylo to pekny i venvintr tak se divim ze to tam stalo tak dlouho.jsem si tuhle rikal ze se tam na to pojedu podivat
kdyz tak bych se nekdy prijel podivat na to tvy,kdyz budes mit nekdy o vykendu cas.
kdyz tak bych se nekdy prijel podivat na to tvy,kdyz budes mit nekdy o vykendu cas.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Jo je to ono-ze Svinova u Opla. Stálo to tam dlouho-to máš pravdu-cca rok a půl. A řekl bych proto, že tam měli naprosto nesmyslnou cenu a navíc moc lidí taková auta nechce. Další pěkné coupe stojí v Autohity (2.2DTI) a taky už tam bude tak rok. Sejít se můžem, v tom nevidím problém, taky bych se rád podíval na kabriolet
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- kabrioletak
jasne takovy auta nekupuje kdekdo a navic jeste za takove penize co tam mel prve.tak jest-li to je opravdu ono tak to v tom pripade nema kryt motoru ten plastovy.tak klidne se muzem domluvit treba na sobotu nekdy odpoledne.rano umyvam auto tak kdyz bude fajne tak odpoledne se muzem nekde scuknout.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Určitě se sjedem, ale krapet později-musím tam ještě nějaké věci doladit a nalepit nálepku fora a pak se ukázat v plné parádě
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- kabrioletak
- Princ William
nejde o chrastění řetězu ale o mazání řetezu.....do roku 2003 měl tenhle motor z22se vyrobní vadu (jednalo se o malej průměr mazací trysky) a tím pádem o nedostatečné mazání a následné zadření motoru......byla prej na to i svolávačka.....pokud je to vyměněné tak by to mělo bejt vzadu v servisce.....pokud tam neni ani čárka tak si to nech pro jistotu vyměnit......nevím cenu ale začíná to asi někde okolo 10tkč
jinak autíčko super.....barva taky super červenou mám celkem rád
jinak autíčko super.....barva taky super červenou mám celkem rád
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Další krásné kupé,tak at dělá jenom radost.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
No zatím radost převážně dělá..uvidíme jak dlouho mu to vydrží
ten motor je opravdu naprosto luxusní
ten motor je opravdu naprosto luxusní
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Takže..spotřeba při každodenním ježdění do práce mi vychází přesně na 7 litrů.. je to převážně mimo město..celkem spokojenost
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Tak autí fakt parádní a motor .. no asi jsem fakt zfanfrnelej s tim vykonem jak tu pisete ... je fakt ze odspoda to tahne teda opravdu krasne .. az neuveritelne na takovej motor .. .ale jak se tu pise o tahu nad 3500tis. a krasnem vytaceni ... tak me to prijde jak kdyz ten motor spis trapim nez ze by se mu chtelo :D:D ale je fakt ze 2 valce a japonskej puvod u motoru je jiny kafe ... jinak bych rekl ze ten motor ale k tomu kupe sedi nejvic ... sem si ted o vikendu jel sam po okreskach kde to znam a kde je videt tak jsem tomu daval .. a ten podvozek je horor .. ne ze by spatne sedel .. sedi dobre ale je to absolutne necitelny auto a bez zadny odezvy ridice ... ten pocit za volantem je absolutne mrtvej sem byl vcelku zklamanej . .ale proc to pisu ... proto ze si nedovedu predstavit ze k tomhle "mrtvymu" podvozku by melo jit turbo ... to je potom fakt spis rakev na koleckach z toho sem byl fakt vcelku dost zklamanej. Budu muset dat na zimu nejakou skolu smyku s timhle verkem abych si to vubec poradne osahal v krizovce. zpet k autu ...
Jak tu nekdo pise o barve ze by volil jinou tak nevim ja minuly tyden jel po praglu a predjizdel v dvojpruhu nejakou pani v kupe teto barvy a nahodou mi prisla vcelku krasna (ta barva myslim, ta pani uz tolik ne ) rozhodne hezci nez cerna .. cernou nemam rad ... takhle tmave vinova byla proste krasne elegantni Takze parada Buřte ... teda pardon Saláme ... a spotreba je nadherna .. tim je ten motor sqelej .. fakt uzasne mala
Jak tu nekdo pise o barve ze by volil jinou tak nevim ja minuly tyden jel po praglu a predjizdel v dvojpruhu nejakou pani v kupe teto barvy a nahodou mi prisla vcelku krasna (ta barva myslim, ta pani uz tolik ne ) rozhodne hezci nez cerna .. cernou nemam rad ... takhle tmave vinova byla proste krasne elegantni Takze parada Buřte ... teda pardon Saláme ... a spotreba je nadherna .. tim je ten motor sqelej .. fakt uzasne mala
Nečitelné to krapet je - v tom máš pravdu..co tam máš za gumy (šířku)?
Jinak o tom vytáčení - já tam nemám ani jeden katalyzátor (mají tam být hned dva pokud se nemýlím) a ono to jede jako ďas
Jinak o tom vytáčení - já tam nemám ani jeden katalyzátor (mají tam být hned dva pokud se nemýlím) a ono to jede jako ďas
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- kabrioletak
tak co se tyce te barvy,na fotce to vypada jinak nez ve skutecnosti.kdyz jsem videl na fotce me auto bal jsem se ji nebod taky me moc nesedela ale jak jsem to pak videl na zivo tak jsem rikal to chci pravda,neni to nejaka sportovni agresivni barva,ale spise takova luxusni,elegantni.co se tyce toho jak to jede tak jak jimmy porad rika ze to zas tak nejede jen ze to ma tah od spodu,tak kdyz se jde z V6ky na nizsi tak to je vetsinou samozrejmost.je ale velka skoda ze se nedelal takovy 3.0 V6 ,nevahal bych.kazdopadne dalsi auto bude V6 nebo V8.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
heh tak takovy motor .. no to bych se vcelku bal v astre ... jinak mam na tom 17ky kola a gumy 215/40 .... ale to vytaceni neberu ze se tomu motoru nechce. . leti krasne ale jen je to asi o tom ze je clovek fakt zvyklej na jinej zvuk ... jako sem ted denne 6 let tocil 6 valcu a nevim ten zvuk kdyz to tocis je jako kdyby s kazdou narustajici otackou te ten motor provokoval a rikal ti tak si me vytoc jeste ... jeste mi slapni ... proste jak kdyby v nem byla radost .. tohle ja takova ta surova sila ze to tahne leti ale neni v tom to poteseni .... boze to jsem zase napsal pytlovinu ale me to tak prijde ...
jinak az na ten podvozek jsem spokojen ale zase to nebudu vyhazovat, to preziju tak starej nejsem aby me to rozlamalo kosti ... couracky po praze za 8,5 litru jsou nadhera .. to je super spotreba
jinak az na ten podvozek jsem spokojen ale zase to nebudu vyhazovat, to preziju tak starej nejsem aby me to rozlamalo kosti ... couracky po praze za 8,5 litru jsou nadhera .. to je super spotreba