Demontáž vnějších zrcátek

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Majla

Příspěvek od Majla » 17 čer 2008, 12:37

Defender píše:Ten černej plast. trojuhelník není tělo zrcátka, je to jen plastový kryt v kterém je posazenno tělo ze slitiny. Oboje je zaměnitelné z manuálu na elektriku, ale u té slitiny se musí upravit tunýlek na kabely :wink:
Podle mě má na mysli ten černý rámeček okolo zrcátka (na něj se nacvakává barevný kryt) a ne ten trojúhelník :wink:

Reklama

PavelC

Příspěvek od PavelC » 17 čer 2008, 12:59

Jo, jo, přesně jak píše Majla. Jde o ten plastový díl, na kterém drží nalakovaný díl zrcátka - viz. oobrázek - mám to ruplý jak je ta červaná čára.
Obrázek

Fogino

Re: Demontáž vnějších zrcátek

Příspěvek od Fogino » 17 čer 2009, 22:41

da sa demontovat ten zadny kryt zkadla bez demontaze celeho zrkadla potrebujem sa dostat za sklo zrkadla nieco mi tam hrkoce . . . dufam ze to neni dalsi kluc od bivaleho majitela ktory tam caka na neviem co :x
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000

Majla

Příspěvek od Majla » 19 čer 2009, 13:50

no jasně že jde, sundáš jen tu část co je v barvě auta

gabox

Příspěvek od gabox » 23 čer 2011, 20:16

Sem to dneska zase zavařil :-)
Po přečtení několika příspěvků jsem došel (nevím už ani proč) k závěru, že samotné sklíčko (zpětné zrcátko levé-řidič) půjde vycvaknout bez demontáže celé konstrukce. Že se zatlačí na horním levém rohu a za spodní pravý roh se potáhne a vycvakne :D. Teď mám na sklíčku pěknou pavučinku a vím 100%ně, že takto to teda nepůjde :-). Následovala celá demontáž zrcátka a .. škoubek mi do dveří naštěstí nezaskočil žádný - ale to bylo tak asi všechno. Zapadl mi tam jeden ze tří plastových nacvakávacích čudlíků držících vnitřní trojúhelník s reprákem. Největší zážitek byl naskládat táhla na seřizování sklonu sklíčka zpátky do plastového těla zrcátka tak, aby středový "trn", pomocí kterého drží sklíčko v těle zrcátka, zasedl na své původní místo :( - nadlidský výkon. Holt - kdo nic nedělá, nic nezkazí :-)
A proč jsem do toho vlastně rýpal? Sklíčko šlo nastavit vnitřní páčkou dopředu, ale zpátky jsem ho musel zatlačit rukou - jak jsem dneska zjistil, jedno ze dvou táhel nebylo připevněné ke sklíčku - teď už to funguje, ale zase mám prasklé zrcátko :P
Astra G 1,7 DTi 16V Caravan,´03

Obrázek

Odpovědět