Autopotahy
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Známej to má v Oktávce a že by to bylo teda extra- je to vidět, že to jsou potahy- jak je to vyřízlý třeba pro odklápěcí dveře na 3dv atd. Dle těch fotek to vypadá super, rozhodně bych o tom asi taky přemýšlel,ale jedná se o to, kdo mi je tam nainstaluje- na tyhle věci jsem levej jako turecká šavle
2.0 16V
Re: Autopotahy
Nájdi si stránku www.ak-autopotahy.skPeca píše:Mohl by mi někdo poradit, kde seženu nějaké super autopotahy do G, nejlépe na on-line objednávku a aby měli výkroj + potah zadního opěradla?
ja ich mam od MAD www.autopotahy.sk maju presne vzor na sportive sedacky, nechcel som nejake univerzalne.. tieto pasuje presne a material si mozno vybrat akykolvek, ja som si vybral latku lebo to najviac sadne k interieru..nooeell píše:http://www.abena-autopotahy.cz/e-shop.html
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
A vedel by si hodit foto ako to vypada? Mam tiez sportive s vyklopnym sedakom a s Airbagom a nie su v najlepsom stave...Troodon píše:ja ich mam od MAD www.autopotahy.sk maju presne vzor na sportive sedacky, nechcel som nejake univerzalne.. tieto pasuje presne a material si mozno vybrat akykolvek, ja som si vybral latku lebo to najviac sadne k interieru..nooeell píše:http://www.abena-autopotahy.cz/e-shop.html
Chavron píše:A vedel by si hodit foto ako to vypada? Mam tiez sportive s vyklopnym sedakom a s Airbagom a nie su v najlepsom stave...Troodon píše:Ale aby sis je objednal,potřebuješ umět anglickynooeell píše:http://www.abena-autopotahy.cz/e-shop.html
ja ich mam od MAD www.autopotahy.sk maju presne vzor na sportive sedacky, nechcel som nejake univerzalne.. tieto pasuje presne a material si mozno vybrat akykolvek, ja som si vybral latku lebo to najviac sadne k interieru..
..ak je to vyzva pre mna tak fotky su o par prispevkov vyssie.. .ukazto zase asi blbnenooeell píše:Chavron píše:A vedel by si hodit foto ako to vypada? Mam tiez sportive s vyklopnym sedakom a s Airbagom a nie su v najlepsom stave...Troodon píše:Ale aby sis je objednal,potřebuješ umět anglicky
ja ich mam od MAD www.autopotahy.sk maju presne vzor na sportive sedacky, nechcel som nejake univerzalne.. tieto pasuje presne a material si mozno vybrat akykolvek, ja som si vybral latku lebo to najviac sadne k interieru..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
farby a material samozrejme ze mozno vybrat aj iny, mal som pokusenie aj na ine materialy aj farby no nakoniec som sa rozhodol pre latku-perfektne sadne na povodne sedadla a kopiruje presne ich tvar, do buducna sa daju vyprat keby sa zasvinily a koli tomu som dal aj tmavsi stred tych potahov aby nebolo vidiet drobne znecistenia a nemusel som to hned prat alebo drhnut...Martin22 píše:No vypadají dobře ale já bych je udělal aspon nějaké dvoubarevné ale to je jen muj názor hlavní je že se líbí Tobě tu zadni loketní operku maji doře vymyšlenou na zip pěkně ja jsem myslel že na to dělaj nejaky navlek. Nebo když to rozepneš tak to je normální čalounění co je v Astrách?
inak pod tym zipsom na zadnych sedadlach je aj na laktovej opierke novy potah-maju to super strihane,vsetko to sedi ako ma..
a dodatocne som si dal este z tej latky objednat kus (poslali na moju radost riadny kus 1mx1,5m cca) aby som mal pre pripadne experimenty v interiery a ladilo to vsetko s potahmy.. napr. ak by som chcel prednu opierku a podobne voloviny..
fotky dodam ked bude krajsie, momentalne prsi a nechce sa mi z domu ..
-