Ahoj Djradim Takovy kontakt by se mi hodil Pro připat nouzeDj.radim píše:Ten chlap má dílnu v Havířově.Dal bych ale ruku do ohně,že by to spravil.Můžu ti dát kontakt,jestli budeš chtít.
My ženy to máme v servisech těžké :((( poradí někdo?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Re: My ženy to máme v servisech těžké :((( poradí někdo?
- Reklama
Jeto tak
ve vsech servisech sou uplne stejne lidi... mel jsem podobnej problem,nikde nic nevedeli projel jsem xxx servisu vsude rikali vymnenit toto a tamto,ikdyz sem jim rekl ze jsem koupil origo a dalhotam takmi rekli nene vymnenit miho tam dame svuj.. proste hamty hamty na prachy,pak jsem se nasral a vsechny spoje jsem prostrikal kontaktolem,a hle problem zmizel!!! prostrikl jsem hlavni pocitac a jezdim dale,ale ted me trapi jina vec ato rucicky u budiku proste mi skakaji jak potrhle..a pak jeste egr.ventil
ve vsech servisech sou uplne stejne lidi... mel jsem podobnej problem,nikde nic nevedeli projel jsem xxx servisu vsude rikali vymnenit toto a tamto,ikdyz sem jim rekl ze jsem koupil origo a dalhotam takmi rekli nene vymnenit miho tam dame svuj.. proste hamty hamty na prachy,pak jsem se nasral a vsechny spoje jsem prostrikal kontaktolem,a hle problem zmizel!!! prostrikl jsem hlavni pocitac a jezdim dale,ale ted me trapi jina vec ato rucicky u budiku proste mi skakaji jak potrhle..a pak jeste egr.ventil
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Jo ten mě taky štve, ale dokud to jezdí, tak se to snažím přehlížet... Kdo ví kolik by si za to naúčtovali v OPELU a co by se pak hned na to pohnojilo... Raději bych to třeba svěřil tomu člověku, co tady psal DJ.radim (ale bohužel 300km je 300km daleko )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Mě právě diagnostika našla pouze EGR ventil, ale co jsem slyšel tak raději se do opravy nemám pouštět, takže babo raď zda to nechat tak jak to je a nebo se nechat oškubat v OPELU s rizikem že tam pohnojí ještě něco dalšího
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Jak rikam jeto vec nazoru,
zase kamarad mechanik rikal ze je blbost aby to byla startovaci lista,v te liste neni nis jineho nez kabely.a ikdyby tak menit min.po 30.tis.takze oni zkouseji vse co de.
Egr ventil neni problůem vymnenit,prez zimu to udelam,kamarad zase mech.mel corsu a tam take resil EGR.tak ho vyndal a dal na tyden do nejakeho roztoku,a hle?? pomohloto a jezdi skvele dal ale uz u jineho majitele.
zase kamarad mechanik rikal ze je blbost aby to byla startovaci lista,v te liste neni nis jineho nez kabely.a ikdyby tak menit min.po 30.tis.takze oni zkouseji vse co de.
Egr ventil neni problůem vymnenit,prez zimu to udelam,kamarad zase mech.mel corsu a tam take resil EGR.tak ho vyndal a dal na tyden do nejakeho roztoku,a hle?? pomohloto a jezdi skvele dal ale uz u jineho majitele.
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
chystam se taky vycistit egr, uz me pekne stve, nemohl bys zjistit ten roztok myslim ze by to dost lidem pomohlo pokud to vazne fungujeMajklus píše:Jak rikam jeto vec nazoru,
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Princ William
to zase vypada na to ze nejede jeden valec kdyz to nejede a vibruje......mollka píše:ještě to děsně vibruje celým autem.....Okura píše:a dělá ti to něco? jako cukání atd..?
nebo jenom poloviční jízda v nouzáku?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Stačí obyčejná nafta,10 min.namočit spodek agr,očistit,asi tak3 krát opakovat podle nánosu. Prohýbat i tu ventilovou část která uzavírá otvorgErda píše:chystam se taky vycistit egr, uz me pekne stve, nemohl bys zjistit ten roztok myslim ze by to dost lidem pomohlo pokud to vazne fungujeMajklus píše:Jak rikam jeto vec nazoru,
sání.Pokud je v pořádku měl by být ventil zavřen.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
TEĎ MNĚ TELEFONOVALI ZE SERVISU....
....že s tou lištou asi byli opravdu mimo, tak mi vrátí zpátky tu původní a za novou mi vrátí prachy. Horší správa je, že neví co s tím dál, že prý diagnostika ukazuje chybu zapalování na čtvrtém válci. Ale že chyba se projeví, jen když je motor studený.... budou prý zkoušet dál co s tím