Altelnator
- Reklama
kolik za ten mustek? Ranec,ne??Kde ho sezenu?? -)wine píše:Mě taky kňučel, bzučel a už dobzučel. Doporučuju opravit dřív než já, auto přestalo dobíjet a baterie dlouho nevydrží a nejde servo, skoro se s tím nedalo jet.Na tom diodovým můstku něco bude, vymněnil bych ho dřív, než to klekne úplně,není to nic příjemného obzvlášť daleko od domova.
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Ten můstek moc drahej nebude, mě to stálo i s prací u OPLA 2650Kč ale ten můstek bude stát tak kolem litru tipuju.TOMHAJ píše:kolik za ten mustek? Ranec,ne??Kde ho sezenu?? -)wine píše:Mě taky kňučel, bzučel a už dobzučel. Doporučuju opravit dřív než já, auto přestalo dobíjet a baterie dlouho nevydrží a nejde servo, skoro se s tím nedalo jet.Na tom diodovým můstku něco bude, vymněnil bych ho dřív, než to klekne úplně,není to nic příjemného obzvlášť daleko od domova.
Na ulici vytahovat ten alternátor musí být porod, je tam perfektní přístup.
V Brně mají tyto díly u Horáka,nevím odkud jsi.
Každopádně, než něco koupíš, zjisti si napřed co tam máš za alternátor.
no,tak to vychazi.Kamos daval asi 3500kc i s praci a odtahem...Diky moc -)wine píše:Ten můstek moc drahej nebude, mě to stálo i s prací u OPLA 2650Kč ale ten můstek bude stát tak kolem litru tipuju.TOMHAJ píše:kolik za ten mustek? Ranec,ne??Kde ho sezenu?? -)wine píše:Mě taky kňučel, bzučel a už dobzučel. Doporučuju opravit dřív než já, auto přestalo dobíjet a baterie dlouho nevydrží a nejde servo, skoro se s tím nedalo jet.Na tom diodovým můstku něco bude, vymněnil bych ho dřív, než to klekne úplně,není to nic příjemného obzvlášť daleko od domova.
Na ulici vytahovat ten alternátor musí být porod, je tam perfektní přístup.
V Brně mají tyto díly u Horáka,nevím odkud jsi.
Každopádně, než něco koupíš, zjisti si napřed co tam máš za alternátor.
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Re:
Zjistil jsem, že mám stejný altík a stejné příznaky. Jaký je prosím správný postup vyřešení? Víte o někom z Ostravy, který se tomu věnuje a ví o co jde?banan píše:jo tak panove mam tam ten altik delco. je prej super kvalitni - loziska vydrzi az 300 tis km. prej tam mam asi nejakej problem v ty elektronice a to knuceni zpusobuje jakasi indukce nebo neco podobneho. mam dobit baterii a zase se s tim stavit, ze to znovu promeri.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Altelnator
V Ostravě opravuje Alternátory týpek u hl. nádraží. Je to v garáži vedle AKUMY (baterie).... Jak z nádražní vjedeš od kolejí doprava jakoby na tu točnu, tak hnedka po pravé straně... dvě garáže vedle sebe za takovým malým plotkem.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jj. Už si vzpomínám. Jmenuje se Staněk. Nevzpomněl jsem si na něj, protože jsem si myslel, že dělá jen startéry. Tak tam asi zajedu na pokec. Díky
Ještě poslední dotaz před tím, než se pustím do řešení. Co by jste mi z vlastní zkušenosti doporučili?
Dát to nějaké té firmě v místě bydliště, kde oprava bude sahat určitě ke 4tisícům nebo by jste zašli do ELITU
a koupili repasovaný díl od jistě kvalitní firmy viz.
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=100350
Dát to nějaké té firmě v místě bydliště, kde oprava bude sahat určitě ke 4tisícům nebo by jste zašli do ELITU
a koupili repasovaný díl od jistě kvalitní firmy viz.
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=100350
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Tyto díly Bosch nejsou repasované,ale recyklované s dvouletou zárukou jako pro nové.
Jestli máš klima,tak je 99% 100A.
Jestli máš klima,tak je 99% 100A.
Buď zdráv. Klimu mám, takže to asi bude těch 100A. Dá se to někde v motoru zjistit (kde na alternátoru)?
Je tady ale jeden problém a to, že mám v autě alternátor DELCO REMY originál pro GM. Vezmou mi to pak za ten BOSCH?
Díky
Je tady ale jeden problém a to, že mám v autě alternátor DELCO REMY originál pro GM. Vezmou mi to pak za ten BOSCH?
Díky