Autoalarm Magicar, doporučíte?

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
datlik

Re: Autoalarm Magicar, doporučíte?

Příspěvek od datlik » 22 dub 2008, 22:07

Napojíš se do centrálky u spolujezdce a to tak:na konektor blíž ke dveřím na svorce 3 je napájení+12V přes klíček.Na konektoru dál od dveří svorka 18 je trvale+12V (doporučuji dát přes pojistku-v autě je pojistka 60A).Dále na svorce 16 jsou dveře a na svorce 17 jsou dveře (kufr).Svorky 16 a 17 dát přes diody.Na svorku 14 je vstup do multimeru pro blinkry (ověř si to měřákem když zmáčkneš origo DO,jaký jde na tento drát signál).Všechno si jinak ověř-mám to podle schématu.

Reklama

Troodon

Re: Autoalarm Magicar, doporučíte?

Příspěvek od Troodon » 04 kvě 2008, 21:20

datlik píše:Napojíš se do centrálky u spolujezdce a to tak:na konektor blíž ke dveřím na svorce 3 je napájení+12V přes klíček.Na konektoru dál od dveří svorka 18 je trvale+12V (doporučuji dát přes pojistku-v autě je pojistka 60A).Dále na svorce 16 jsou dveře a na svorce 17 jsou dveře (kufr).Svorky 16 a 17 dát přes diody.Na svorku 14 je vstup do multimeru pro blinkry (ověř si to měřákem když zmáčkneš origo DO,jaký jde na tento drát signál).Všechno si jinak ověř-mám to podle schématu.
dik za uzitocne rady, par kablov som uz tahal od Astlpika na soferovej strane (smerovky a dvere) ale mrknem este na tu spolujazdcovu stranu ako pises,tam sa zda ze je to lepsie montovat, aj lahsie.. nemas nahodou tu schemu naskenovanu,pripadne nejaky odkaz na nete..dost by mi to pohohlo, su to dost uzitocne veci.. DIK moc..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima

Troodon

Příspěvek od Troodon » 12 kvě 2008, 08:55

tak alarm je ready, funkcie standard + doplneny snimac kapota a polohovy snimac koli kolesam. napojil som to vsetko od Astlpika vodicova strana a od poistkovej skrine, napajanie ak by niekto hladal tak v mojej Astre a asi aj v dalsich sa da vytiahnut lahko na mieste kde ma ist poistka č.32 a č.33 (spinane a trvale, neviem uz v akom poradi, treba mrknut do schemy poistiek). vstup od dveri sa da natiahnut z Astlpika(myslim sivy drot 0,5mm) a vystupy na smerovky su tiez v Astlpiku (cierno-zeleny 0,75mm, cierno-biely 0,75/ dufam ze sa nemylim,pisem to z hlavy)-smerovky zda sa ze kable cez Astlpik na soferovej strane su zapojene az za relatkami takze by to nemalo kolidovat s casovacom a podobne.
Jedine co som musel tahat zlozitejsie bol kabel k sirene a spinaca kapoty - na mojom 2.0DI som nenasiel priechodku do priestoru motora( kufor je plny, ani ruky tam nevopcham, u benzinov je tam viac miesta :? ) natiahol som to popri lanovode otvarania kapoty ale tam treba dat pozor a zaizolovat to poriadne nejakym silikonom koli vode.
Central som nezapajal na novy alarm, ostal povodny koli vyssej bezpecnosti ( takze komfort nizsi-dva ovladace ale kludnejsie spim) nechcem otvorit auto nahodnym stlacenim tlacidla na novom ovladaci-dlhsi dosah ( hoci sa da nastavit automaticke znovuzapnutie alarmu ak sa neotvoria dvere ).
zatial spokojnost, ma to vsetky funkcie ktore potrebujem, vystupy na kufor,pager a podobne serepeticky som ani nezapajal- prebytocne kable som hned ustrihol :wink: jedine co vyuzijem je vyhladanie auta,ci uz hlasne/tiche, PANIC obcas... inak fakt nepotrebujem nic viac od alarmu.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima

Odpovědět