moje nova hudba
- Reklama
Re: moje nova hudba
Já mám v kombajnu + od baterky a audio signál taženej stejným prahem, žádnej odrušovač nemám a všechno je naprosto v porádku, nic nešumí ani nevrčí ani nepíská... Mám tohle autorádio: http://www.autoradia.cz/sony-mex-bt3600u_706.htm a naprostá spokojenost.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: moje nova hudba
Nejde ani o rádio ani o zesík ani moc o to,kudy je tažená linka a el svazek v autě nebo napájecý kabely k zes,ale o stínění linkového kabelu,tzn jak je kvalitní,pokud má špatný stínění,tak si nejlevnějš uděláš stínění,tím, že celej link kábl omotáš alobalem,já to taky tak dělal,pač jsem už nechtěl kupovat jiný,tak jsem to zkusil tkhle a super za pá min práce a investice jen matky alobal a žádné šumění či pískání!!!Já sem si kabel na linku dělal sám,teda koupil,ale cinche sem si letoval sám!Jinak odrušovací kondík vůbec nekupuj a ani o něm neuvazuj,stojí něco a je stejně k hovnu,má nějaké omezení v ampérech nebo vatech,to si přesně už nepamatuju,ale vím,že na něj lidi jen nadávaj!!!
Co ta tuba,se nestydíš???Ten zvuk se ti líbý???Tuba-nejhorší zvuk co může být!!!
Co ta tuba,se nestydíš???Ten zvuk se ti líbý???Tuba-nejhorší zvuk co může být!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda